Ben 1 yıldır evliyim.Eşimin ailesi çok içki,zevk düşkünü,israfçı kişiledir.Ben bir türlü onlara ısınamadım.Ve sürekli yatılı olarak kalmaya gelirler.Ben çalışıyorum ve işten gelip misafir ağırlamak da çok yorucu her zaman olunca.Keşke diyorum bazen daha dini bütün insanlar olsaydılar.Onlarla bir arada olmak benim ruhumu daratıyor.Düğün den beridir onlarla ilgili her daim sorun yaşadık eşimle.Bir çok konuda kalbimi kırmalarına rağmen,hep anlayışlı,saygılı olmaya çalıştım.Ama geçerli nedenlerimolduğu halde eşim bu konuda bir düzenleme yapmıyor ve ben huzursuz oluyorum sürekli.Böyle düşünmek istemiyorum,günaha girmek istemiyorum ama elimde değil.Ne yapmalıyım.Nadir olarak görüşsek belki bu kadar sorun olmayacak ama 2 haftada bir yatılı olarak evimize geliyorlar.kendimi frenlemekten yoruluyorum,çoğu haftasonu dinlenemeden işime gidiyorum.Bu insanların yüzünden günaha girdiğimi düşünüyorum?Ruhum acıyor bazen?Ne yapacağımı bilemiyorum.Bana dinini yaşayan insanlar olarak bu konuda ne önerir siniz..?Allah razı olsun..:H