Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

evlilik ve aile (1 Kullanıcı)

reyyan06

Kayıtlı Kullanıcı
S.A Evlilike ilgili büyük bir sıkıntım var bunu sizlerle paylaşmak yorumlarınızı ve dualarınızı almak istiyorum....
Evlenmek istediğim kişiye ailem onay vermedi.Ben öğretmenim.O kişi üniversite mezunu değildi.Bana uygun olamdığını söylediler..Bu olay geçen yaz oldu..Bu kararın bana ait olması gerekmez mi?Sonuçta bir sürü kötü olay yaşandı..
Sabrettim belki düzelir herşey..Dua ettim ve haddim olmayarak bir mıcize bekledim Allah'tan.En hayırlısı neyse onu nasip etsin diye dua ettim hep..Aradan bu kadar zaman geçti durum aynı..Ne yapacağımı şaşırdım.Üstelik ailerde birbirini tanıdığı için farklı sorunlar da çıktı..Ailem hala bu olaylar yaşanmadan önceki gibi davransınlar istiyor.Böyle olmayınca bak diyor gördün mü...Beni yaralayıcı, yıkıcı kelimeler kullanıyorlar..Oysa ben herşey onların rızasıyla olsun istedim....
Ne yapacağımı şaşırdım, çok çaresizim..Lütfen dualarınızı eksik etmeyin..Allah tan başka,Bu durumu anlatabileceğim, dizine başımı koyup içimi boşaltana dek ağlayabileceğim, bana akıl verecek pek kimse yok etrafımda...Dualarınızı esirgemeyin.Allah razı olsun..

FUNDAM

Kayıtlı Kullanıcı
Herşey düzelir...

Herşey düzelir...

sa.biliyorum çok zor bir durum aynı yollardan bende geçtim çünkü gerçekten bak tıpkı senin gb.sevdiğim insanı tanımalarına rağmen beni ondan üstün gördüler birbirimize denk görmediler ayrıca farklı şehirlerde olmamızda ayrı bi sorunumuzdu bnm işimi bırakıp onun yanına gidecek olmamda cabasıydı fakat biz ne yaptık biliyormusun hiç vazgeçmedik birbirimizden hep sevdik ailemize kararlı olduğumuzu hisstetirdik sonra anladılar onlarda ve ALLAHINDA izniyle yaptık nişanımızı şuan 4 aylık nişanlıyız ve ALLAH nasip ederse temmuz ayında düğünümüz var.benim size önerim ailenizi ne kadar kararlı olduğunuza inandırın ve dua etmeyi hiç ihmel etmeyin emin olun herşey düzelir.ALLAH büyük sabrın sonu selamet...SELAMETLE İNŞALLAH...(bu arada güzel haberlerinide okuruz inşallah buradan..):a16:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt