--------------------------------------------------------------------------------
çok güzeldi kırılan bir kalbin faturası.Sanırım bu fatura olayını Allah korkusu olanlar biliyor diğerlerinin umrunda değil.
........Bazen başıma gelen kötü olaylardanda bir ders çıkarırım şöyle yaptım yada şunu kırdım bu başıma geldi diye.Çok hoştu hakikaten düşüncelere daldım yine.
........Allah razı olsun canım sağolasın
arkadaslarım sızlere cok katılıyorum....
malesff gunumuzde bu tarz olaylar cok yaygın..ıhtıyar,ıyı ınsan demeden hemen kalp kırmaya ne kadar da meraklı ınsanlarımız var
daha 1 ay olmadı bnde buna benzer olayla karsılastım maleseff ınsanlarımız alcak gonullulugu unutuyorlar mna yaratıp nefret dolu olabılıyrlar....
oysa kı peygamber efendımız(s.a.v)dedgı gıbı guleryuz sadakadır cok dogru ve ınanın kı guleryuzle yapılan yardım ,ısler hm daha hayrlı oluyor hm de bı ınsanı sevndırmekten daha baska mutluluk olamaz yaa..
hanı ofkeyle kalkan zararla oturur sozu cok dogru...seytanın vesvesesıne kanmayıp INADINA GULUMSEMELIYIZ ZORLUKLARA INAT OLUMSUZLKLARA INAT IYI GULERYUZLU OLMALIYIZZ..BAKIN GORUN KI HAYAT DAHA DA CEKILIR ANLAMLI OLUYOR.......
BU TARZZ ZENGINLKLERIMIZI RABBIM BIZDEN EKSIK ETMESIN....
GULERYUZLE HYRLI ISLER INSSS...
COK GUSELDI RABBIM RAZI OLSUN
cok güzel yazmışsınız bu konuyu actım ama bugun benimde kalbimi kırdılar ben insanları anlamıyorum yalnız kendi menfeaatleri ugruna karsıdakı insanları cok rahat kırabiliyorlar haklıyken haksız hale getirebiliyorlar ALLAH hayırlı insanlarla karşılaşmayı nasib etsin.nefsimize uydurmasın.inam_9 kardeşim yorumunuz cok güzeldi ALLAH razı olsun.selam ve dua ile