Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Evliliğe dair yaşanmış öyküler (1 Kullanıcı)

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com

Küçük kız ALLAH rızası için

Bülent, avcunu acmış kendisine dogru elini uzatan adama ters ters baktı
Elli yaşlarında gösteren adam, görmeye aliştıgı hırpani kıyafetli dilencilere benzemiyordu. üzerindeki giysiler eski fakat temizdi Eli yüzü temiz ve saglıklı görünüyordu. sapasaglam adam gidip çalışacagına dileniyor, belki benden daha zengindir. zaten canı çok sıkkındı, bir de sinirlenmişti, Alaycı bir ses tonuyla:

__Ekmek parasımı istiyorsun? diye sordu

__Hayır çikolata parası lazım!

Bület in kızgınlıgı şaşkınlıga döndü. Espiri yetenegi olan dinençinin
hali de başka oluyor diye düşündü.

__Niye siz ekmek bulamayınca çikolatamı yiyorsunuz?

__Hayır Ekmek bulamadıgımız günler genellikle bulgur pilavi yeriz, onu da bulamadıysak aç yatarız

Bület adamın çidimi yoksa dalgamı gectigini anlamamıştı.

__Bugün karnınız doyduda. tatlimi istedi çanınız?

__fakirin canımı olur ki tatlı istesin beyim.

__Bu bir kabara sakası mı yoksa sen iş bulamamış stendapçı mısın?

__Hiçbiri degil sadece fakirim Bugün karımın dogum günü ona çikolata götürmek istiyorum

__Dogum gününde yaş pasta alınır bildigim kadarıyla...

__O bizim için degil zenginler için otuz yılık evliligimiz boyunca ona birkez bile yaş pasta alamadım ama her dogum gününde mutlaka çukulata götürürüm. çikolatayi çok sever

Adamın söyledikleri bülentin dikatini çekmişti O akşam karısıyla kavga etmişti kapıyı çarpıp kendini sokaga atmıştı arabasınada binmemiş sahile kadar yürümüştü. denizi seyretmekte onu rahatlatmamıştı. oysa eskiden denizi seyrederken çok rahatlardı dalgalar sıkıntısını alıp götürürdü. fakat karısının evde aglıyor oldugunu bildigi için olsa gerek hiç birşey onu rahatlatmıyordu. Dilencinin konuşurken biraz kafası dagılmıştı Acaba söyledikleri gerçekmiydi, yoksa uyduruyormu diye düşündü.

__cebinden bir çikolata alacak paran yokmu şimdi?

Bület in sorusu üzerine adam ceplerini boşattı: bir nufus cüzdanından başka birşey cıkmadı.

__Ben dilenci degilim. İşim yok günlük çalışırım ne iş olursa yaparım fakat bugün bütün gün iş aradım aksilik bu ya hiçbir iş bulamadım.

Bület oturdugu bankı işaret ederek yer gösterdi

__oturun biraz dertleşelim barı dedi.

Adam cekingen cekingen oturdu yanına

Bir erkegin karısı sık sık gelip onun dizine oturmuyorsa , o erkek karısını tanımakta ve mutlu etmekle böbürlenmemelidir.

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com

Yok mu eşin dostun. borç para alacak bir akraban?
__Fakirin akrabaları da fakir olur beyim. bulurlarsa kendi karınlarını doyururlar

__Dilenecek kadar çok mu seviyorsun karını?

__Hemde çok seviyorum. otuz yılımı aydınlattı o benim Hımmm. Aşk, hem de otuz yıl süren bir aşk hayret dogrusu Aşkın ömrü en fazla üç diyorlar oysa sen sen otuzyıldan bahsediyorsun.
evet geçen yıllar sevgimi azatmadıgı gibi artırdı

__söyle ozaman nedir evlilikte mutlulugun sırrı? söylediklerine bakılırsa
sen mutlulugun formülünü bulmuş gibisin

__Ben ilkokulu bile bitirmedim öyle formül falan bilmem

__formul dediysem kimya formülü sormuyorum canım ben altı yılık evliyim sevdigim kadınla evlendim fakat mutlu degilim sürekli kavga ediyoruz daha iki saat önce kapıyı carptım çıktım evimiz arabamız işimiz güçümüz her şeyimiz var ama mutlu degılız senin hiç birşeyin yok ama mutlusun paramı acaba bizi mutsuz eden?

__Hiçbir şeyim yok muuu?

benim herşeyim var benim karım herşeyim sevgilim eşim arkadaşım hayat yoldaşım hayatımı paylaştıgım insandan daha degerli ve önemli ne olabilirki dünyada? sizin ev araba iş diye herşey dediginiz şeylerdir aslında hiçbir şey olan

__öyle deme şu kadar varlıgın içinde bile karım şikayet ediyor birde fakir olsam kimbilir neolur?

__altın tasın kan kusana faydası yoktur beyim sen kadın ruhunu hiç anlamamışın hiçbir kadın iyi bir evde oturdugu hergün çeşit çeşit yiyecekler yedigi için mutlu olmaz bir kadın kocasının her şeyi oldugunu bildiginde ancak mutlu olur.

__sizin mutlulugunuzun sırrı bu mu?

__olabilir. ben karıma degerli şeyler alamiyorum ama ona benim için nekadar degerli oldugunu hisettiriyorum o da çok mutlu oluyor

__birkadına degerli oldugunu nasıl hissetirilir?

__Küçük kizi severek

__Küçük kizmi hangi küçük kiz

__yaşı kac olursa olsun her kadının içinde hiç büyümeyen küçük bir kiz vardır o kızı ne kadar çok severi nekadar çok mutlu edersen o kadına da o kadar mutlu edersin nasil yani?

küçük bir kiz neleri sever nelerden hoşlanır bir düşünün küçük kizlar hep beyenilmek ilgi görmek ister güzel olduklarını duymaya bayılırlar kendilerine pirenses gibi davranılmasını beklerler küçük kiızlar hep prenses olmayı hayel ederler sürprizlerden hoşlanırlar biraz şibartılmak isterler sevilmek ve sevildiklerini hep duymak isterler iltifata doymaz küçük kızlar öyle degilmi

__Haklısın Benimde dört yaşında kizim var adı aylin her akşam boynuma sarılır babacıgım beni nekadar çok seviyorsun* diye sorar giysilerini degiştirdigi zaman etrafimda baba güzel olmuşmuyum diye sorar durur güzelsin dememde yetmez ona harikasın prenss gibi olmuşun demeligim dünyanin en güzel kizi demeliyim

İşte kadınlar bir ömür boyu bunu duymak isterler ben elli yaşındaki karıma böyle davranıyorum..

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com

__ömrümüz olursa seksen doksan yıl da yaşarsak ben ona böyle davranmaya devam edecegim ona bebegim diye hitap ediyorum çok hoşuna gidiyor bebegim bana bir çay yaparmısın? dedigimde çay yapmak için nasıl koştugunu görmelisiniz

__Hiç kavga etmez misiniz siz?

__kavga evliligin tadı tuzu Arada bizde tartışırız küsüp barışmanın tadı başkadır .
Benim karım bir keçi gibi inatcıdır onunla barışmak ayrı zevk verir bana Benim eşim çok ciddi bir kadındır hiç küçük kız havası yok onda

__Küçük kızlar büyüdükleri zaman artık sevgi ilgi istemeye utanırlar en ciddi ya da en yaşlı kadının bile kadının içinde o küçük kız mutlaka vardır yeterki sen o tatli kızı sevindirmeyi mutlu etmeyi bil ve o küçük kızı asla aldatma yoksa sana birdaha asla güvenmez ve ne yaparsan yap hep kuşkuyla bakar küçük kızlar hem çobuk mutlu olurlar hem de çobuk kırılırlar çok narindir onlar hoyrat elleri sevmezler yumuşak dokunuşları severler

__bu tavsiyeni deniyecegim fakat hezaman yapabilir miyim bilmiyorum bazen işlerim çok yogun oluyor o zaman eve çok yorgun gidiyorum

__bu sadece bir bahane o küçük kızı mutlu etmek dünyanin en kolay işi çogu zaman birkaç tatlı söz yeterli olur sen o küçük kızı mutlu ettiginde karşılıgını fazlasıyla alırsın artıkartık o seni rahat etirmek dinlendirmek için elinden geleni gayreti gösterir karısı mutlu olmayan erkek mutlu olamaz mutlu olmak isteyen erkek önçe hayat arkadaşını mutlu etmelidir düşünsene somurtkan mutsuz sürekli söylenen biriyle yolculuga çıksan sen nekadar mutlu olursun.

__Haklısın da ben de bütün gün ailem için çalışıp yoruluyorum.

__Yine para yine dış sebebler evet para önemli ve gerekli ama kadınlar erkekleri para için sevmezler para geçiçi mutluluk verir kadınlar hediye almayı severler paran varsa hediye al tabi ama hediyeyle mutlu olmasını bekleme hediyenin yanina sevgini katmasan hediyenin bir anlamı yok benim hiçbir zaman param olmadı günlük kazandım günlük yedik, bazen aç kaldıgımız günler oldu hiçbir zaman karımın kulaklarına altın küpe takamadım ama herzaman kulaklarına aşk sözleri fısldadım.. vs vs vs mutlu ettim onu

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com

ADAM AYAĞA KALKTI

__Bana musaade artık gitmeliyim karım merak eder sende git evine küçük kızın gönlünü al belki o küçük kız şimdi evde aglayıp duruyordur

Bülent de ayagı kalktı kuvetlice ellini sıktı

__sizi tanıdıgıma çok mutlu oldum

Elini bıraktı koluna girdi yolun karşısındaki pastaneyi gösterdi

__hadi gel eşin için şurdan çikolatalı pasta alalım dedi.
iccon10.gif

northerner

Kayıtlı Kullanıcı
daha önce de okumuştum hatırlamak güzel oldu
emeğine sağlık

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt