Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

evlendiniz ama!!! (1 Kullanıcı)

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
14dd4rc4jn2.gif

Evlendiniz ama eş olamadınız.

berabersiniz ama bir olamadınız.

birbirinizi buldunuz ama kendinizi bulamadınız..

evet... sen öyle beklemeliydin ki onu,eşin cennete koşar gibi evine gelmeliydi...

öyle bir sevgi halesi olmaydı ki gözlerinde,sana bakınca cennete düşmeliydi...

arındırmalıydın kalbini her türlü şüpheden ,tüm dünyevi endişelerden.

kalbinde öyle sonsuz umut rüzgarı esmeliydiki eşinin kalbindeki tüm kara bulutlar seni seni görünce dağılmalıydı..

''beni incitti sözünü silmeliydin aklından.her ne olursa olsun incitmemeliyim,çünkü ben sevgi bestesiyim demeliydin..

Ona hizmet bir zorunluluk değil sevgi ve merhametin sonsuz çağlayanı gibi yaşanmalıydı evinizde..

her zaman coşkulu her zaman berrak.

sen onun huzur köşesi olmalıydın.

evine girerken gül bahçesine girmeliydi,

nefsin homurdanışlarını değil,kalbin ölümsüz ve doyumsuz sevgi bestelerini dinlemeliydi senden

ve sen sevgili dostum.

evine dünyanın gürültüsünü değil,kalbinin huzurunu getirip gezmeliydin

gözlerindeki solgun bakışları umut çeşmasinde yıkayıp öyle bakmalıydın eşine....

mir_erhan

Moderator
yine çok güzel bir paylaşım Ayça kardeşim..
Allah senden razı olsun...Allah sana hayırlı bir yuva nasip etsin en kısa zamanda..
ve bu yuvada iman sevgi saygı huzur ve bereket hiç eksik olmasın inşallah...

ellerine sağlık kardeşim.

selam ve dua ile

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
yine çok güzel bir paylaşım Ayça kardeşim..
Allah senden razı olsun...Allah sana hayırlı bir yuva nasip etsin en kısa zamanda..
ve bu yuvada iman sevgi saygı huzur ve bereket hiç eksik olmasın inşallah...

ellerine sağlık kardeşim.

selam ve dua ile

Allah cc sendende razı olsun erhan kardeşim vakit ayırıp yorum yapıyosun okuyan gözlerine sağlık....

aminnnnnnn aminnnnnnn aminnnnnn ama ben yürekten inanıyorum hepimizin duaları kabul olucak ve bizler imanla sevgiyle huzurla bereketle yaşıcaz....tekrar tekrar teşekkürederim selam ve dua ile....

CANAN25

Kayıtlı Kullanıcı
evet çok güzel bir yazıydı.Keşke herkesin yuvasında huzur, bereket, hoşgörü, sevgi, saygı olabilse.................

mektubat

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.caglarnetwork.com
Allahü teala islamiyeti öğrenip hayatımıza tatbik edenlerden eylesin.Eğer evde sen hakim olucan,ben olucam değil de islamiyet hakim olsun denirse o ev zaten huzur bulur.İslam alimleri buyuruyor ki;
Hanımının güzel huylu olmasını isteyen, önce kendisi güzel huylu olmalıdır! Kur'an-ı kerimde, insana gelen musibetlerin, günahları sebebiyle geldiği bildirilmektedir. O halde, dinimizin emir ve yasaklarına riayet eden, hanımı ile iyi geçinir.

Fudayl bin Iyad hazretleri buyuruyor ki:
(Dine uygun olmayan bir iş yaptığımı, hanımımın huysuzluğundan anlardım. Hemen o işime tevbe ettiğim zaman, hanımımın huysuzluğu da giderdi. Böylece tevbemin kabul edildiğini de anlardım.)

Aliyy-ül Havas hazretlerine hanımı küsmüştü. Hanımı, kocasına muhalefet etmek için ayrı testi, ayrı bardak kullanıyordu. Aliyy-ül Havas hazretleri, bir gün yanlışlıkla hanımının testisinden su içince, hanımı hemen testiyi kırmıştı. Hazret, "Testiyi niçin kırdın?" bile dememiş, hiçbir şey olmamış gibi davranmıştı.

Osman el-Hattab hazretlerinin komşusu, Nureddin Şuni efendi anlatır: Bir gece dışarı çıktım eski bir hasıra sarılı birinin dışarıda yattığını görüp (Sen kimsin, burada niçin yatıyorsun?) dedim. (Komşu ben Osman el-Hattabım. Oğlumun annesi, beni evden kovduğu için sokağa çıktım, onun kızgınlığı gidinceye kadar burada yatmaya karar verdim) dedi.
Alttaki linki okumanızı tavsiye eder dualarınızı beklerim.Selametle kalın.
Hanım hakkı .:.: www.dinimizislam.com :.:.

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
okuyan gözlerinize sağlık..........

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim çok etkileyici bir yazı allah razı olsun rabbim hayırlı evlilikler hayırlı yuvalar kurmayı ve eşimize hakkıyla davranabilmeyi nasip eylesin inşallah selam ve dua ile

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
amin güzel kardeşim amin teşekkürederim :)) selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt