Konya'daki yurtta vefat eden kızlarımıza ALLAH (c.c.) tan sonsuzlar kere rahmet diliyorum. Ailelerine ALLAH (c.c.) peygamber sabırlığı versin, yaralı kızlarımızada acil şifalar diliyorum. Vefat eden kızlarımız ALLAH (c.c.)'ın yolunda öldü, ne mutlu onlara. Bu konudan bahsetmemdeki asıl sebep acılı bir babanın söyledikleri. Rukiye Sema Demirtaş henüz 11 yaşındaydı. Babasının kızını toprağa verirken söyledikleri herkesi ağlatmış. Babası kızının beni öpmeyecekmisin deyişini unutamıyor. Kızı bunu söyledikten sonra "Kızımı bağrıma basıp öpüp kokladım. Son kez sarıldığımı nerden bilebilirdim?" diyerek gözyaşı dökmüş. Bu haberi okuduktan sonra bende gözyaşlarımı tutamadım. O an kendi kızımın orada olabileceğini düşündüm. Bu acılı babanın duyduğu acıyı biz hissedemeyiz ama onun ve diğer ana-babaların acılarını paylaşıyorum. Onlar bu en büyük acıyla büyük bir sınavdan geçiyorlar. ALLAH (c.c.) yar ve yardımcıları olsun (AMİN). Çocuklarımızın kıymetini bilelim, onlara sahip çıkalım. Bu arada bu olayda ihmali olanların cezalandırılmaları en büyük dileğim...