Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Evinde televizyon olmayan var mı? (1 Kullanıcı)

firdevs-i gam

Kayıtlı Kullanıcı
Ben bu bağımlılığımdan kurtulamıyorum :( Neler yapıyorsunuz ev hayatında?

melankolik5288

Kayıtlı Kullanıcı
Maalesef günümüzde çok zor kurtulmak bu beladan. Genelde kitap okumaya çalışıyorum ama televizyondan tam anlamıyla koparamıyorum kendimi

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
İzlemiyorum. Ayda birkaç kere film izlemek için bakarım tabii.

Genelde kitap okurum ya da internette sörf yaparım, bu foruma girer gezinirim, ya da bir şeyler araştırırım. Günlük yazarım, bilgisayarda film izlerim, falan filan. :)

Okuldan döndüğümde yemek yerim, son derece acemiliğimle bir şeyler pişirmeye, bir şeyler soymaya çalışırım. Bilgisayara girer forumdaki duaları okurum. Forum benim 2. hayatım oldu. Her şeyimi burada paylaşıyorum, buradaki dostlarımı gerçek hayattakilerden daha çok seviyorum. :)

Ara sıra misafir gelir, yeni şeyler yaparız. Saklambaç, adam asmaca, isim şehir, kısacası misafiri de çocuğa döndürür türlü türlü oyunlar oynarız. Hayatım süper geçiyor, tabii babam mutluluğumu bozmaya çalışıyor ama bozulmuyor işte. :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt