Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

evimin huzuruuu (1 Kullanıcı)

kutluel

Kayıtlı Kullanıcı
eşim manik atak(bipolar) hastası.evde huzurum kalmadı.çocuğumunda benimde.ne yapmam lazım.iyi bir meslek sahibiyim.kendime yeterim.ama çocuğuma bunu yaşatmak istemiyorum.. Ama dün evde içki içmek istediğini söyledi.kafasını dağıtması lazımmış. normalde hayatta içmez.bende sen annenin evinde kal ben eve girmeni istemiyorum dedim.Kafam öyle karışıkki... anlatamam.benide bunalıma sürüklüyor.Ben neden çekiyorum diyorum.Çok sabırlı davranıyorum.Ama bazen kaldıramıyorum.Çok üzülüyorum.Herşeyi bırakıp ailemin yanına dönmeyi istiyorum.Sonra çocuğumu düşünüyorum yine yapamıyorum.Bu işin içinden çıkamıyorum.Kendimi sıka sıka artık kemiklerim ağrıyor.4-5 yılda bir hastalanıyor.Atak geçiriyor.Başka bir insan oluyor sanki.Ne yapacağım ben ya.ne olacak bizim geleceğimiz.

_YUSUF_

Yönetici
Allah acil şifalar versin.
Huzur bulmak için islamı yaşamaya çalışmak lazım.
İslamı ne kadar iyi yaşayabiliyorsak o kadar huzurbuluruz.
Sizde mümkün olduğunca islami bir yaşantıya sarılmalısınız.
Eşiniz ve çocuğunuzla birlikte.
Selam ve dua ile

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Yusuf Kardeşim,
Sakın yanlış anlamayın,sadece daha dikkatli olmak adına soruyorum,muhakkak yanlış birşey yazmışım da,bunun ne olduğunu sorabilirmiyim.
Allah razı olsun.Hakkını helal et.
Selam ve Dua ile

_YUSUF_

Yönetici
Estağfirullah kardeşim
Ne demek istediğinizi anlayamadım kusura bakmayın
Yanlış yazılan nedir acaba

_YUSUF_

Yönetici
Yanlışınız olmasın kardeşim
Bu komuda silinmiş bir mesaj gözükmüyor, acaba mesajı cevaplarken bir aksilik olmuş olmasın?

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Ama ben mesajı attıktan sonra tekrar okudum,aynı konu başka yerde varsa onu bilmiyorum.Önemli değil,ben bir hata yaptıysam onu bilmek,tekrar aynı hataya düşmek istemediğimde sordum.

( nlaşıldı aynıanda yazmışız)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt