Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

evham...endise... korku... (1 Kullanıcı)

finduk

Kayıtlı Kullanıcı
Merhabalar arkadaslar..

size bir sorum olacaktir. benim bir yerim agridiginda hemen korkuyor ve endise evhamli oluyorum en ufak birseyde kücüklügümden gelen bir aliskanligimdir.. islami yönden cok fazla bilincli degilim. evham ve hastaliga karsi bir dua istiyorum ne tür dua okumam gerekiyor acaba?

Selam ve dua ile...

finduk

Kayıtlı Kullanıcı
kimse yokmu yardimci olabilcek??

Hakandmn

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm, Evham Durumuna Has Bır Dua varmı bılmıyorum ama Bir Tavsıyede bulunabılırım.Böyle durumlarda Hemen Allah c.c !ı Aklınıza Getırın yardım ısteyın.Rabbım Hastalıgıma Care ver vs. Birde Hastalık ve Fakırlıgı Rabbımız Sevdıgı Kullarına Daha Cok verır Hastalıgınızda ve Fakırsenız Bu durumun Allah c.c den geldıgıne ıman edıp sabredersenız karsılıgın buyuk mukafatlar vardır. SELAMETLE

finduk

Kayıtlı Kullanıcı
ah sabredebilsem keske yolun yarisini kat etmis olacagim yine halime binlerce kez sükürler olsun...
sadece cagreyi ilaclar yerine bir duada arasam hem kendime faydam olacak hemde sabretmis ve sükretmis olacagim.. kendime güvenim cok az.. nasil dogru yönlenebilirim bilmiyorum..

Kaan Erdem

Yönetici
İnsan, maruz kaldığı sıkıntılı takdirlere nefsinin isyan etmeyip itaat etmesi için duâ etmeli, hakkında hayırlısını dilemelidir. Peygamberimiz (sav) böyle sıkıntı içinde kalan kimseye duâ tavsiye buyurmuştur. Onu okumalı, Allah'a teslim olmalıyız. Duâ şöyledir:

"Bismillâhi alâ nefsi ve mâlî ve dînî. Allahümme raddınî bi-kadâike ve bârik lî fîmâ kuddire lî, hattâ lâ uhibbe ta'cîle mâ ahhartehu ve te'hîra mâ acceltehu."

"Allah'ım, senin ismine, malımı, dinimi ve nefsimi emanet ediyorum. Allah'ım, hükmüne beni razı kıl, kaderimde olanı bana mübarek kıl ki, te'hir ettiğinin acelesini, acele ettiğinin de te'hirini istemeyeyim. Nefsimin isyanını önle, teslimini sağla."

finduk

Kayıtlı Kullanıcı
coook tesekkür ederim.. bunu ezberleyip hergün o okumammi daha iyidir yoksa sIKINTI ANINDA OKUNACAK BIR DUA MI BU?

Kaan Erdem

Yönetici
Durumunuz sıkıntı,evham,vesvese başlangıc noktası aynı sebepten çıkıyor gibi.Siz,biz cümlemiz vazifelerimizi hakkı ile yerine getirirsek sanırım bu durumlara fazlaca düşmeyiz.

Selametle kalınız kardeşimiz.........

finduk

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH RAZI OLSUN (ABI) diye hitap ediyorum affiniza siginarak...

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
"ALLAHUMME SALLI ALA SEYYIDINA MUHAMMEDIN VE ALA ALI SEYYIDINA MUHAMMED"

Bir de ayriyetten bunaldigin, korktugun zaman : "La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyul azim" diyebilirsin.

Allahin izniyle korkun gidecektir. Allaha emanet olunuz.

finduk

Kayıtlı Kullanıcı
insallah allah razi olsun! cok sagolun....

tek hece

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşların güzel dua ve tavsiyelerine ek olarak şunu demek isityorum. Allah cc. kuluna bir ağrı sıkıntı acı verdiği zaman günahına kefaret olur. Yani bu demek oluyorki mevlamız biz günahkar kullarını hala seviyor ve günahlarımızın dökülmesi için ağrı acı sıkıntı veriyor. Sahabei kiram başlarına sıkıntı, kötü bişey gelmediği zaman demezlermiydiki Allah cc. bizi unuttumu, bizden yüzmü çevirdi. Yani sıkıntılarda huzur bulurlarmış mevlamız bizi görüyor, seviyor unutmadı bizi diye. Ne güzel bir düşünce, Allah sabredecek gücü ve dahada fazlasını verir inş.

_YUSUF_

Yönetici
Sabaha ve akşama vardığınızda
7 İhlas
7 Felak
7 Nas
7 Ayetel kürsi
10 defada Laaa İlahe İllellahu vahdehula şeriiikeleh.LehulMülkü velehülhamdü yuhyii ve yümit ve hüve ala külli şeyingadir
okuyup elimize üflüyoruz ve elimizi vucudunuzun üzerinde ulaşabildiğiniz yerlere sürün inşaAllah

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
yusuf abi bu şifa rukyesini nerden ögrendiniz ? cok güzewl

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt