Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ev hanimlari sizce ne yapar ? (1 Kullanıcı)

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
Adam akşamleyin iş çıkışı eve geldiğinde evin bahçesinin karmakarışık olduğunu görmüş. 3 çocuk da bahçede çamurlar içinde oynuyormuş.Boş yemek kutuları ve içecekler etrafa saçılmış. Karısının arabası garaj kapısının önünde, bir kapısı açık ve yamuk halde parkeder durumdaymış.

Evin içine girdiğinde durum daha vahim şekle dönüşmüş.Girişteki halının bir kenarı kıvrılmış, havaya kalkmış ve abajur sehpanın üzerine devrilmiş.Salondaki televizyonun sesi sonuna kadar açık halde çizgi film kanalındaymış, televizyonun üzerine bırakılan yarısı içilmiş meyve suyu ha döküldü ha dökülecek vaziyetteymiş.

Oturma odasında yerler oyuncaklar ve çocuk elbiseleriyle kaplıymış.Mutfağa girdiğinde lavabonun sabah kahvaltısı bulaşıklarıyla dolu olduğunu görmüş.Ayrıca kırılmış bir bardağın parçaları masanın altında duruyormuş.

Üst rafa yöneldiğinde merdivenlerdeki elbiseleri fark etmiş. Telaşla karısının başına kötü birşey gelmiş olabileceğini ya da hastalandığını düşünerek hızla koşmaya başlamış.Misafir odasına girdiğinde karısını uzanmış halde kitap okurken bulmuş.Karısı kocasını görünce okuduğu kitaptan başını kaldırmış, hafifçe gülümsemiş ve gününün nasıl geçtiğini sormuş.

Adam cevaplamış:'Her zaman ki gibi! ' Ardından şaşkınlıkla sormuş:'

Ne oldu bugün böyle?'

Karısı tekrar gülümseyerek ' Sen hergün eve geldiğinde bütün gün ne yaptın ki demez miydin

'Evet'

'Güzel... Bugün her gün yaptıklarımı yapmadım.'

Bilnur

Kayıtlı Kullanıcı
bayan hem evde hem dışarda çalışıyor...hiçbirzamanda emekli olma gibi şansı yok:)hergünki rutin işler..yemek yap,bulaşık yıka,çoluk çocuk,bide işte çalışıyorsanız..

daha napsın bayan...:a15:

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
en zor is ev isidir... basit gibi gozukur belki ama... :)

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
bayan hem evde hem dışarda çalışıyor...hiçbirzamanda emekli olma gibi şansı yok:)hergünki rutin işler..yemek yap,bulaşık yıka,çoluk çocuk,bide işte çalışıyorsanız..

daha napsın bayan...:a15:

Tabi oda takdir görebilirse...

Maviufuk

Kayıtlı Kullanıcı
Biraz abartılı olmus olsada verdiği mesaj kayda değer bence. eline sağlık bu ara parcayı okurken kendimi gülmekten alamadım :) tsk ederim .

Güle Kokusunu Veren Rabime emanet ol.

edam005

Kayıtlı Kullanıcı
ben 4 çocuklu bi anne olrak yazıyı abartılı bulmadım bire bir doğru,,ancak yaşayan bilir...ama dünyanın en güzel duygusu da annelik hamdolsun...iyiki varlar yavrularımız...

smmmtuba

Kayıtlı Kullanıcı
:) Sağolasın, ettirdiğin tebessüm zaman zaman cümlemizin yüzünden eksik olmasın inşaallahü teala..

:a21: En zor meslek, Allahü teala anacığımdan razı olsun..

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
dünyanın en zor mesleğidir ev hanımlığı gerçi erkekler her ne kadar basit görsede hergün aynı seyleri yapıp duruyoruz robot gibi ewi süpür bulaşık yıka yemek yap ütü yap uzayıp gidiyor iştee

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
ben 4 çocuklu bi anne olrak yazıyı abartılı bulmadım bire bir doğru,,ancak yaşayan bilir...ama dünyanın en güzel duygusu da annelik hamdolsun...iyiki varlar yavrularımız...

Rabbim yardımcınız olsun.
Ben çocukları çok sevmeme rağmen inanın 2 den fazlasına cesaret edemem.
Allah evlatlarınızı size bağışlasın...

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
:) Sağolasın, ettirdiğin tebessüm zaman zaman cümlemizin yüzünden eksik olmasın inşaallahü teala..

:a21: En zor meslek, Allahü teala anacığımdan razı olsun..

Amin kardeşim. inanın bir kardeşimin yüzünde oluşan tebessüm beni çk mutlu ediyor...:a12:
Amin, bütün annelerden olsun inş..:a15:

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
dünyanın en zor mesleğidir ev hanımlığı gerçi erkekler her ne kadar basit görsede hergün aynı seyleri yapıp duruyoruz robot gibi ewi süpür bulaşık yıka yemek yap ütü yap uzayıp gidiyor iştee

Haklısın kardeşim.
Rabbim yardımcımız olsun...

malik80

Kayıtlı Kullanıcı
Ben vazgectim....

Ben vazgectim....

Her zaman hanim bilgisayarin basinda bu kadar zaman ne yapiyorsun diye
bana kizip dururdu.bende hanim sana da ögreteyim demistim.
ama bunu okuyunca....IIIIHHHH :a26::a26:

A.E.O

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
...........:a40::a40::a40:...........

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
Adam akşamleyin iş çıkışı eve geldiğinde evin bahçesinin karmakarışık olduğunu görmüş. 3 çocuk da bahçede çamurlar içinde oynuyormuş.Boş yemek kutuları ve içecekler etrafa saçılmış. Karısının arabası garaj kapısının önünde, bir kapısı açık ve yamuk halde parkeder durumdaymış.

Evin içine girdiğinde durum daha vahim şekle dönüşmüş.Girişteki halının bir kenarı kıvrılmış, havaya kalkmış ve abajur sehpanın üzerine devrilmiş.Salondaki televizyonun sesi sonuna kadar açık halde çizgi film kanalındaymış, televizyonun üzerine bırakılan yarısı içilmiş meyve suyu ha döküldü ha dökülecek vaziyetteymiş.

Oturma odasında yerler oyuncaklar ve çocuk elbiseleriyle kaplıymış.Mutfağa girdiğinde lavabonun sabah kahvaltısı bulaşıklarıyla dolu olduğunu görmüş.Ayrıca kırılmış bir bardağın parçaları masanın altında duruyormuş.

Üst rafa yöneldiğinde merdivenlerdeki elbiseleri fark etmiş. Telaşla karısının başına kötü birşey gelmiş olabileceğini ya da hastalandığını düşünerek hızla koşmaya başlamış.Misafir odasına girdiğinde karısını uzanmış halde kitap okurken bulmuş.Karısı kocasını görünce okuduğu kitaptan başını kaldırmış, hafifçe gülümsemiş ve gününün nasıl geçtiğini sormuş.

Adam cevaplamış:'Her zaman ki gibi! ' Ardından şaşkınlıkla sormuş:'

Ne oldu bugün böyle?'

Karısı tekrar gülümseyerek ' Sen hergün eve geldiğinde bütün gün ne yaptın ki demez miydin

'Evet'

'Güzel... Bugün her gün yaptıklarımı yapmadım.'

:a40::a40: sizce ? :a40::a40:

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Bayanlara sen ne yaptın ki demek çok büyük bir haksızlıktır.. İşin zorluk derecesine bakılırsa her zaman ev hanımı olmak daha da zordur.. İnşallah toplum olarak bayanlara gereken saygıyı gösteririz.. Ne de olsa Cennet anaların ayakları altındadır.

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
Bayanlara sen ne yaptın ki demek çok büyük bir haksızlıktır.. İşin zorluk derecesine bakılırsa her zaman ev hanımı olmak daha da zordur.. İnşallah toplum olarak bayanlara gereken saygıyı gösteririz.. Ne de olsa Cennet anaların ayakları altındadır.

Gözlerinize sağlık kardeşim.
Rabbim sizin gibi düşünenlerin sayısını arttırsın..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt