Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

eSSELamu ALeykum (2 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BİRDÜNYAUMUT

Kayıtlı Kullanıcı
fotoğrafın silinmesi eyvALLAH biyografi tamam başka silinmesi gereken birşey varmı bu site bize göre değil üstadım ben en iyisi buraya geldiğim sitede kalayım orası daha güzel sıcak emir vaki konuşulan yerde islam olmaz ALLAH_a emanet olun hakkınızı helal edin gelişimiz güzel oldu ama gidiş öyle olmadı siz nerdeyseniz orası huzur olsun sizleri tanımaktan mutlu oldum Hoşçakalın...

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
http://forum.islamiyet.gen.tr/gorus-oneri-istek/111844-esselamu-aleykum.htmlBu

Yukarıdaki yazının acaba neresi emri vaki kardeşim.

Yeniden kontrol etmenizi ve ona göre davranmanızı rica ediyorum.

--------

Ayrıca; biyografinizdeki yazılar hiç hoş değil. Bu siteye yakışmayan yazılar.
Bu sitede bireysel aşklar değil, ilahi aşklar konuşulur.
Gönlünü ilahına vermiş, ona aşık olmuşların sitesidir burası. Burası islamiyet.gen.tr dir.

Biyografinizde yazan yazı :

Biz Sevdiğimizin Elinden Tutamazken Millet Öpüşmeyi Aşk Sanıyor:(
Biz Serseri Olup Yatakta Unuttuklarımızla Değil Delikanlı Olup Elini Tutamadıklarımızda Aradık Aşkı:(

--------

Lütfen özen gösteriniz.

özgürlü_zamanlar

Kayıtlı Kullanıcı
fotoğrafın silinmesi eyvALLAH biyografi tamam başka silinmesi gereken birşey varmı bu site bize göre değil üstadım ben en iyisi buraya geldiğim sitede kalayım orası daha güzel sıcak emir vaki konuşulan yerde islam olmaz ALLAH_a emanet olun hakkınızı helal edin gelişimiz güzel oldu ama gidiş öyle olmadı siz nerdeyseniz orası huzur olsun sizleri tanımaktan mutlu oldum Hoşçakalın...

Kardeşim sitenin kuralları doğrusunda hareket ettiğin taktirde burada paylaşımlar yapabilirsin. Ancak sana yapılan uyarıya bu denli nasıl bir tepki gösterdim şaşırdım.Hayatında ilk kez mi uyarı aldın. Yazdığın düşünceler senin kişisel fikirlerin olabilir. Buna saygı duyarız ; ancak o düşünce kuralların senin yaşamınla alakalı olmalı. Yaşamındaki kuralları sorgulayacak olan bizler değiliz. Ancak sitenin kuralları doğrultusunda hareket etmez isen yaptırımlarla karşılaşacaksındır. Zaman gelecek bizler de kurallar dışı hareket ettiğimizde uyarı alacağızdır. Bu normal bir şey herkes mükemmel değil. Önemli olan bunları sakince karşılayıp gerekli düzeltmeleri yapmak.

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
evet hoş değilmiş yazdıklarınız.
ayrıca geldiğiniz günden bu yana o kadar çok konu açmışsınız ki burda nasıl bi sıcaklık ve huzur arıyosunuz anlamış değilim
forumu açtığım an sürekli sizin konularınızla karşılaşıyodum çoğu aynı tip konular
burda mı sıcaklık arıyosunuz
burda mı huzur bekliyosunuz

bence yanlış biz konulara katılarak güzel muhabbetlerle huzuru buluyoruz
kimseyi sıkmadan(sürekli konu açarak) , forum kurallarına uyarak (kural çerçevesinde)...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
İlahi aşktan bahsetmek de yasak kardeş
bize bu dünyada yer yok!
Rabbim al derim yanına , hala görmedim Rahatca Rabbimden bahsedebilecegim saha..
gizleye gizleye bir hal oldum, şiirlere de sıgmaz oldu... aşıklar yalnızmış Rabbim ben yalnızlıgımı seçtim???

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
onu damı kovaladınız??
Suya sabuna dokunma'! başını salla, ha tamam bak adam olacan sonunda...

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Burada Allah ve resul sevgisinden bahsetmeyeceğizde neyden bahsedeceğiz melisa kardeşim. Bu dünyanın müminin zindanı olduğu gün gibi aşikardır. Ancak Allah istediği için biz burdayız. Allahı anacak bir saha bulamadım diyorsunuz. Pislik çukurunda dahi olsam yine Allah derim ben. Bence sizde öyle yapınız.

Allah hepimize kendisini bile bir akıl, kendisine bağlanmış bir gönül versin.

Birde diğer mesajınızı hiç anlamadım. Tekerleme gibi yazmışsınız.

berat05

Yönetici
İlahi aşktan bahsetmek de yasak kardeş
bize bu dünyada yer yok!
Rabbim al derim yanına , hala görmedim Rahatca Rabbimden bahsedebilecegim saha..
gizleye gizleye bir hal oldum, şiirlere de sıgmaz oldu... aşıklar yalnızmış Rabbim ben yalnızlıgımı seçtim???

onu damı kovaladınız??

Yazdıklarınızın neresinde ilahi aşk var....İLAHİ AŞK ı olanın edebi de olur...Foruma her giren istediğini mi yazsın ,herşeye evet mi diyelim..
Açık saçık yazsınlar... karışmayalım...hatta ....bu güzel mi diyelim..

Bu forumun kuralları var...Hepimiz bu kurallara uymak durumundayız...Kim kalır kim gider o üyenin bileceği...

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Dervişin bir sözü var. Sanırım tam vakti;

Edeple gelen, hürmetle gider.

Sükutunda tefekkür, bakışında ibret, konuşmasında hikmet olan kurtulmuştur.

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Burada Allah ve resul sevgisinden bahsetmeyeceğizde neyden bahsedeceğiz melisa kardeşim. Bu dünyanın müminin zindanı olduğu gün gibi aşikardır. Ancak Allah istediği için biz burdayız. Allahı anacak bir saha bulamadım diyorsunuz. Pislik çukurunda dahi olsam yine Allah derim ben. Bence sizde öyle yapınız.

Allah hepimize kendisini bile bir akıl, kendisine bağlanmış bir gönül versin.

Birde diğer mesajınızı hiç anlamadım. Tekerleme gibi yazmışsınız.

Değerli kardeşlerim , herkes yapısı itibariyle farklı farklı yanaşır olaya, öyle anlar, öyle anlatır..
Bir zamanlar edepsiz hikayeleri var diye Mesneviyi begenmemiştim, hala var değilmi? Ama bakışım değişti...
Allah'ı göreniniz varmı?? yoktur, aşık oldum diyen yalan söyler o zaman , peki nasıl, nasıl bilecegiz??? yarattıklarında, çiçekte böcekte
sorun yok! ya insan??? bunu nasıl anlıyamıyorsunuz?
En güzeli insan onu incelemek gerek, Rabbimim isimleri insanda, kimisi sergiler harika! kimisinde tık yok(yani sergilemz , kalbi kapalı)
Vakit vermek gerek , herkes tek tip olsun mu istersiniz???
İster inanıın ister inanmayın Hep istegim aşkım Rabbimle olmak ama nasıl desem? denmez bazılarının kalbinden görünür gibi yani duygusal manada , yok işte kelime anlatsam, o yüzden şiirler döküyorum kim anlatmış ki ben anlatayım açıkca...

Hiç bir konu da yorum yapma, herkesi onayla, hep onlara haklısınız de boyun ey, bak sorun falan çıkmaz, adam oldum sanırsın , diyorum
Ama bu benim yapamayacagım birşey, düşüncemi söylemeden durmam, dogru yanlış ölçümü...??
Kur-an, Resul onlara uymak ama kardeşlerim söyleyin Allah aşkına hurafeler neden girmiş dinime???
Allaha emanet olun , Allah razı olsun TAKEONE, uslubunuz için , yaşlı başlı kadını azarlamadınız, gerci ne fark eder? azarlana azarlana , adam olucam ya... ta küçük yaşlarda başlamışlardı camilerde azarlamaya, bu yolda olmak bile şans yahu...
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
evet hoş değilmiş yazdıklarınız.
ayrıca geldiğiniz günden bu yana o kadar çok konu açmışsınız ki burda nasıl bi sıcaklık ve huzur arıyosunuz anlamış değilim
forumu açtığım an sürekli sizin konularınızla karşılaşıyodum çoğu aynı tip konular
burda mı sıcaklık arıyosunuz
burda mı huzur bekliyosunuz

bence yanlış biz konulara katılarak güzel muhabbetlerle huzuru buluyoruz
kimseyi sıkmadan(sürekli konu açarak) , forum kurallarına uyarak (kural çerçevesinde)...

Çok güzel konular, farklı bakış açısı, yaralı yanmış...
Canı çok yanmış, içi yanıyor, acısı bir türlü dinmiyor, Rahmana soruyor, nerde yanlış yaptım?
Ne yapmalıyım??
Bunları göremiyormusun? sen beşerin cesedine bakıyorsun...!!!
Ben ruhuna , özüne bakıyorum, güzel, güzel, Rabbim daha iyi olcak, çünkü soruyor, çünkü sorguluyor, işte bunu seviyorum
bunu istersin değil miRabbim?? sormamızı seni sora, sora , araya araya bulmamızı, hakikat nedir diye, İbrahim(r.a) gibi...
Atalarımın dinini sorgulamazsam ben kimim? ne bileyim???

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar atıp tutmakla olmuyor islamkent.org sitesinde yetkiliyim ben gelin görün bakın nasılmış islami site böyle olmaz?önyargılı olmucaksınız hak ne ise o olacaksınız..

KARDEŞ..

Ben sizin o siteyi çok iyi bilirim...

malesef burası orası olamaz...

olamaz derken burası bir CENNET..

ALLAH a emanetsin..

BİRDÜNYAUMUT

Kayıtlı Kullanıcı
Burasımı bir cennet belli oluyor beylerle dolu cennet oysa insan zerre olcaka gerisi yalan sen edepsiz olunca bizim sitede barınamazsın o yüzdendir buranın cennet oluşu..

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
Burasımı bir cennet belli oluyor beylerle dolu cennet oysa insan zerre olcaka gerisi yalan sen edepsiz olunca bizim sitede barınamazsın o yüzdendir buranın cennet oluşu..

Sen neyin peşindesin anlamadım..

işine gelmiyorsa çeker gidersin..

senin o sitende edepsizlik eden olmadı...

neyse konu uzamasın....

yoksa uzadıkça uzar uzar uzarrr..

mzumrutcu

Kayıtlı Kullanıcı
Bir İslami sitede böyle tartışmaların olması hoş değil konuyu kapatabilirler mi yetkililer .

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Biz Allahın aşkını, Allahın zikrinde, Zikrullahta bulmuşuzdur. Zikrullah bir deryadır. Bu deryaya girmeyen zikrullahın lezzetini alamaz. Bu sitedeki kimseyede edepsiz demek kimsenin haddi değildir. Biz hiç ir yeri hiç bir yer ile kıyaslamayız. Ehli sünnet vel cemaat olduğu sürece. Allah ilimlerini artırsın deriz. Kimseye taş atmayız. Evet beylerle dolu, kız kardeşlerimize denk gelmediğiniz için beylerle dolu gibi gelmiş size. Bayanlarla dolu olsaydı acaba daha mı çok sevinecektiniz.

Bu mesaja bu son yazım. Bir dahada yazmayacağım. Uyarıyorum, ikaz ediyorum. Bak kardeşim böyle olmaz böyle olur diyorum. Kardelerimizn nefsleri o doğru söylemiyor, sen yüce ahlak üzeresin onu dinleme diyor ve nfisleirnin peişnden gidiyor. Benim söylediğim gün gibi doğruda olsa nefsine inandıramıyor.

Eğer Allah rıza için burda olduğunuz söylüyorsanız, sevginide ve muhabbetinizdeki sadakati ispat zamandır. Sevgii ispat ister.
Sadakat başkalarına taş atmakla başkalarıın ayıplarını ramakla olmaz. Herkez Allah için çalışır, çalıştıklarıın karşılığııda yalşnız Allah verir. Allah herşeyi e iyi bilendir.

Lütfen bir daha kim se kimseye kötü söz etmesin. Kimse kimsenin gönlünü kırmasın. Biz bize kötü söz edene Allah affetsin deriz. Başka siteler ne yapar bilemeyiz. Kimler nasıl yönetir bilemeyiz. Sadece Allah ilimlerini hizmetlerini artırsın deriz. Bu da her halde peygamber alhakının bir örneği olsa gerek.

Melisa kardeşimzi siz sşiirlerinze devam ediniz. Ben şiir sevmem. Anlamamda. Ama saygı duyarım. Sen allaha şiir ile yaklasırsın. Ben zikrullah ile yaklasırım. İkisininde ecrini Allahu teala verecektir. Lütfen hic bir kimseden taraf olmayalım. Tarafımız yalnızca islamdan yana olsun.

Atısmalar devam ederse, Konuyu apatacagım. Allah emanet olunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt