Burada Allah ve resul sevgisinden bahsetmeyeceğizde neyden bahsedeceğiz melisa kardeşim. Bu dünyanın müminin zindanı olduğu gün gibi aşikardır. Ancak Allah istediği için biz burdayız. Allahı anacak bir saha bulamadım diyorsunuz. Pislik çukurunda dahi olsam yine Allah derim ben. Bence sizde öyle yapınız.
Allah hepimize kendisini bile bir akıl, kendisine bağlanmış bir gönül versin.
Birde diğer mesajınızı hiç anlamadım. Tekerleme gibi yazmışsınız.
Değerli kardeşlerim , herkes yapısı itibariyle farklı farklı yanaşır olaya, öyle anlar, öyle anlatır..
Bir zamanlar edepsiz hikayeleri var diye Mesneviyi begenmemiştim, hala var değilmi? Ama bakışım değişti...
Allah'ı göreniniz varmı?? yoktur, aşık oldum diyen yalan söyler o zaman , peki nasıl, nasıl bilecegiz??? yarattıklarında, çiçekte böcekte
sorun yok! ya insan??? bunu nasıl anlıyamıyorsunuz?
En güzeli insan onu incelemek gerek, Rabbimim isimleri insanda, kimisi sergiler harika! kimisinde tık yok(yani sergilemz , kalbi kapalı)
Vakit vermek gerek , herkes tek tip olsun mu istersiniz???
İster inanıın ister inanmayın Hep istegim aşkım Rabbimle olmak ama nasıl desem? denmez bazılarının kalbinden görünür gibi yani duygusal manada , yok işte kelime anlatsam, o yüzden şiirler döküyorum kim anlatmış ki ben anlatayım açıkca...
Suya sabuna dokunma'! başını salla, ha tamam bak adam olacan sonunda...
Hiç bir konu da yorum yapma, herkesi onayla, hep onlara haklısınız de boyun ey, bak sorun falan çıkmaz, adam oldum sanırsın , diyorum
Ama bu benim yapamayacagım birşey, düşüncemi söylemeden durmam, dogru yanlış ölçümü...??
Kur-an, Resul onlara uymak ama kardeşlerim söyleyin Allah aşkına hurafeler neden girmiş dinime???
Allaha emanet olun , Allah razı olsun TAKEONE, uslubunuz için , yaşlı başlı kadını azarlamadınız, gerci ne fark eder? azarlana azarlana , adam olucam ya... ta küçük yaşlarda başlamışlardı camilerde azarlamaya, bu yolda olmak bile şans yahu...
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın...