Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

eşşekten düşenin hali (1 Kullanıcı)

sessiz geveze

Kayıtlı Kullanıcı
:pmalumunuz nasretin hoca mübarek insan ayrıca zeki işte bizim hoca birgün eşşekten düşmüş ahali hemen hekim derdine düşmüşler hoca zeki tabi ne demiş biliyo musunuz bana doktar değil eşşekten düşmüşü getirin demiş.

paylaşmak istedim hepimiz eşşekten düşmemişizdir ama bizimle aynı şeyleri paylaşan insanlar vardr elbet selametle inş:p:p:p

l@l

Kayıtlı Kullanıcı
RE: eşşekten düşenin hali

B) düşenin halinden düşen anlar tabiiki ;) emeğine sağlık... B)

Nikko

Kayıtlı Kullanıcı
RE: eşşekten düşenin hali

Yıllar ilerledikçe insanoğlu, materyalizm dediğimiz maddeciliğe dalıyor. Anlatılan hikâyerin çoğunluğunda insanlara birşeyler verilmeye, birşeyler anlatılmaya çalışılıyor. Materyalist olduğumuzdan, yazıyı okuyup, gülüp,...geçiyoruz. Alimlerimiz kısa bir hikâyeden, bir cümleden kitaplar dolusu anlatım yaparlar, biz ise bakıp geçip unutuyoruz.

Müslüman, manevî olmalıdır. Her anı, her düşüncesi, her hareketi,... manevî olmalı. Dünyayı düşünerek değil, bir adım ilerisindeki ahiret âlemini düşünerek yaşamalı.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt