Gerçekten tövbe eden bunlari dusünmez, gerçek tövbe yaptiklarinin yanlis oldugunun bilincindedir, bunlar beni sonunda kötuye götürür
diye dusunmelidir
Vesvese, evet vardir, tövbe edip Hak yoluna bas koyana gelir, normaldir, duyma duysan da aldirma, ben namaz kilmak istiyorum, beni rahat birak de, ben Hakkin yolunda salih kullardan olmak istiyorum Rabbim yardim etde
Birde günahtan sakinan kullara yakin ol, günahi açikca isleyenlerden uzak durmak gerek
Korunma için bazi zikirlere basla,örnegin Günde 100 la ilahe illallah
La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim de burda var yani dualara katil, okumalara katil, vesvesenin onunde dur , korkma
Rabbim buyuktur, seytan ise kuçucuk, minnacik, Rabbimin karsisinda yok olur
Kolay mi? kolay bu yollardan gectim , çok sukur ama iman imtihani bitmez
Resul'e s.a.v sormuslar "aklimizdan çok kotu seyler geciyor" diye o da bu imandandir diyor
Rabbim yardimciniz olsun, sizi cennetine alsin , bu yolda mucadele var,istek var, zorluk var ama sonu guzelliklerdir , ve Rabbimiz en dogrusunu ister bizim için , sonuca bak, sonuc guzel , gunahkarin sonu hem dunya da , hem ahirette kotu ona gore, tercih senin, sen iyi olani iste, bir adim at, Rabbim daim bizimle unutma ve goruyor ve duyuyor bunlari su anda benden önce ve biliyor...