Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Eski zanlı katliam yaptı 2 ölü 2 yaralı (1 Kullanıcı)

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
Lalapaşa’da dehşet.

Av tüfeğiyle gelişi güzel ateş açan eski zanlı 2 öğrenciyi öldürdü.

Eski sabıkalının öğrenci servisi bekleyenlere av tüfeğiyle rastgele ateş etmesi sonucu, 2 öğrenci hayatını kaybetti.

Kalkansöğüt Köy Muhtarı İsmail Döşlü: ''İki evladımızın ölümü, iki kişinin de yaralanması hepimizi yasa boğdu'' dedi.

Sabıkalı katil, 20 yıl öncede eniştesini baltayla öldürmüş. Ormanda saklandığı belirlenen katil aranıyor.

Edirne'nin Lalapaşa ilçesine bağlı Kalkansöğüt Köyünde bir kişinin, öğrenci servisi bekleyenlere av tüfeğiyle rastgele ateş etmesi sonucu, yaşamını yitiren 2 kardeş öğrenci bugün toprağa verildi.

Köy Muhtarı İsmail Döşlü, yaptığı açıklamada, köy sakinlerinden Ahmet Öztürk'ün, sabah saatlerinde açtığı ateş sonucu Demirköy İlköğretim Okulu'nda taşımalı sistemle eğitim gören birinci sınıf öğrencisi Burhan Can Atan ve ablası 7. sınıf öğrencisi Özden Atan' ı öldürmesi, çocukların annesi Selvet Atan ile yine aynı okula giden 7. sınıf öğrencisi Mümine Döşlü'nün yaralanmasının herkesi perişan ettiğini söyledi.

Yaralı öğrenci Mümine Döşlü'nün yeğeni olduğunu ifade eden Muhtar Döşlü, ''iki evladımızın ölümü, iki kişinin de yaralanması hepimizi yasa boğdu. Köy de herkes şaşkın ve bitkin vaziyette. Ne yapacağımızı bilmiyoruz'' dedi.

Cinayet zanlısı Öztürk'ün 20 yıl kadar önce eniştesini öldürdüğü için hüküm giyerek cezaevinde yattığını ve tahliye olduktan sonrada ''tecavüz'' suçundan tekrar cezaevine girdiğini ifade eden muhtar Döşlü, şunları kaydetti:

''Öztürk, en son şartla salıverme ve cezaların ertelenmesi yasası'ndan yararlanarak tahliye oldu. Kendisine, kullanılmayan ilköğretim okulunu tadilat yaparak ev olarak kullanması için verdik. Köy halkıyla fazla samimiyeti olmayan Öztürk, yeşil kart sahibi olduğu için tüm ihtiyaçları sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfından karşılanıyor. Yapılan bunca iyiliklere karşı çocuklarımızı öldürmesi ve yaralaması anlaşılır gibi değil. Acımız çok büyük. Ufacık çocukların ne günahı vardı? Hiçbir günahı olmayan çocuklarımızı öldürdü.''

Muhtar Döşlü, silah sesini duyduğunda gittiği olay yerinde yaralıları kendi imkanlarıyla hastaneye kaldırdıklarını ve yapılan tüm müdahalelere rağmen iki öğrencinin yaşamlarını yitirdiğini kaydetti.

Bu arada av tüfeğiyle öldürülen Burhan Can- Özden Atan kardeşlerin mezar yerleri vatandaşlar tarafından hazırlandı.

Köy sakinlerinin, cinayet zanlısı Öztürk'ün yaşadığı yerin önünde toplanması üzerine jandarma ekipleri de, olay çıkmaması için evin önünde güvenlik önlemleri aldı. Öztürk'ün fotoğrafları ise güvenlik görevlilerine dağıtıldı.

Demirköy İlköğretim Okulu'nda eğitim gören Burhan Can-Özden Atan kardeşlerin ölümlerinin ise okuldaki arkadaşlarına yaralı olarak duyuruldukları belirtildi.

Bu arada, saldırıdan sonra kaçan Öztürk'ün, saklandığı Muhittin baba mevkisindeki ormanlık alanda yakalanması için arama çalışmaları sürüyor.

Açılan ateşte ölen çocukların annesi Selvet Atan ile öğrenci Mümine Döşlü'nün Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde tedavilerine devam ediliyor.
:a02:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt