Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Eşiniz Huysuzluk Yapıyorsa (1 Kullanıcı)

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı

Hanımının güzel huylu olmasını isteyen, önce kendisi güzel huylu olmalıdır! Kur''an-ı kerimde, insana gelen musibetlerin, günahları sebebiyle geldiği bildirilmektedir. O halde, dinimizin emir ve yasaklarına riayet eden, hanımı ile iyi geçinir.

Fudayl bin Iyad hazretleri buyuruyor ki:
(Dine uygun olmayan bir iş yaptığımı, hanımımın huysuzluğundan anlardım. Hemen o işime tövbe ettiğim zaman, hanımımın huysuzluğu da giderdi. Böylece tövbemin kabul edildiğini de anlardım.)

Selam ve dua ile

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı

kar13tn5.jpg

smmmtuba

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü
:)
Allahü teala razı olsun kardeşim, teşekkür ederiz. Afiyet ve selametle kalın inşallahü teala.

ruyet

Kayıtlı Kullanıcı
Allah CC razı olsun emeğine sağlık kardeşim a.e.o

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü
:)
Allahü teala razı olsun kardeşim, teşekkür ederiz. Afiyet ve selametle kalın inşallahü teala.

Vealeykümselam kardeşim.

Gözlerinize sağlık, cümlemizden olsun inş..

Allaha emanet olun...

hayri07

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM razı olsun kardeşim selametle.........

Elifh

Kayıtlı Kullanıcı
Ey Müslüman! "Edep nedir?" diye sorarsan, bil ki edep edepsizlerin edepsizliklerine, kabalıklarına, kötü sözlerine sabır ve tahammül etmektir.selamün aleyküm inşallah yinemi sen demezsiniz ama çok güzel konular peki bu tahammülü eşe göstermeke gerekiyorsa eğer çok zor bi şey elinize sağlık selametle kalın

Elifh

Kayıtlı Kullanıcı
Ey Müslüman! "Edep nedir?" diye sorarsan, bil ki edep edepsizlerin edepsizliklerine, kabalıklarına, kötü sözlerine sabır ve tahammül etmektir.selamün aleyküm inşallah yinemi sen demezsiniz ama çok güzel konular peki bu tahammülü eşe göstermeke gerekiyorsa eğer çok zor bi şey elinize sağlık selametle kalın

Elifh

Kayıtlı Kullanıcı
ayyyy ne yaptım ben özür dilerim

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Maşaallah bu bayanlar varya;aynı keser gibi, hep kendi taraflarına yonuyorlar kamgayı,yahu ne olur birazda testere gibi olun,bir sana,bir bana.
Emeğine sağlık kardeşim.Koca eve girdiği zaman yüzü gülmeyen hanım kocayıda çileden çıkarır elbet.Rabbım her iki tarafada kolaylıklar versin inş.
Efendimiz S A V .''''Kocası kendisinden razı olmadan ölen kadın,cennete gidemez.''' buyurmuşlardır .
Selametle kalın kardeşim.

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı

Vealeykümselam kardeşim,

Elbet zor olacak, kolay olurmu gül misali geçinmek.

Rabbim zorda olsa başaranlardan olmayı nasip etsin....:a35:

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
Maşaallah bu bayanlar varya;aynı keser gibi, hep kendi taraflarına yonuyorlar kamgayı,yahu ne olur birazda testere gibi olun,bir sana,bir bana.
Emeğine sağlık kardeşim.Koca eve girdiği zaman yüzü gülmeyen hanım kocayıda çileden çıkarır elbet.Rabbım her iki tarafada kolaylıklar versin inş.
Efendimiz S A V .''''Kocası kendisinden razı olmadan ölen kadın,cennete gidemez.''' buyurmuşlardır .
Selametle kalın kardeşim.

Yapmayın kardeşim tarafsız olmaya çalışıyorum.

Aile başlığı altındaki diğer yazılarıma bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.:a35:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt