Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Eşine Seni Seviyorum demenin püf noktası::. (2 Kullanıcı)

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı
Her, eşine sağdık erkeğin eşine hitabı olmalıdır... Her hayat arkadaşlığı güzel başlamalı ve de hiç sonbulmamalıdır.

Vazolar hep aynıdır sadece çiçekler solar, bardaklar boşaldıkça yerine başkası dolar, yanlızlık Allah'a mahsustur her canlı bir eş arar. Taşın kalbi yok ama onuda yosunlar sarar...​

Aşk şiirdir okunur, Yüreklere dokunur, Kalbin içine konur, Aşk sevgi çiçeğidir. Sevgi aşkın dilidir, Sevenin yüreğidir, Aşk sevgiye köledir, Aşk sevgi ölçeğidir. Seven noktayı koymaz, Virgüllede ayırmaz, Paragrafı taşırmaz, Aşk yüreğin gülüdür...​

Aşk dediğin nedir ki Tenden bedenden sıyrık Çocukların içinde Yaşadığı bir çığlık Aşk dediğin nedir ki Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde Karanlığa son ıslık...​

Hayatta üç şeyi sevdim. Seni, kalbimi, ümit etmeyi. Seni sevdim, sensin diye. Kalbimi sevdim, seni sevdi diye. Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye...​

Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim. Bu güzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getirdim...​

Gülmek için mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk gülüşünde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşayan biri vardır...​

İnsanlar hep birilerinin peşinden koşarlar, ama dönüp de kendi peşlerinden koşanlara hiç bakmazlar..​

Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen bil ki o, yalnız ve yalnız senin için yanan kalbimdir ..​

Zannetme ki gözlerim sana baktıkça bıkacak, ölsem de ruhum seninle kalacak, kapanırsa gözlerim senden önce bu hayata, inan ki son sözüm seni seviyorum olacak....​

Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, o da sana sevgisini söylemeyecek kadar gururludur ...​

Güneşi Seviyorum Diyorsun Güneş Açınca Gölgeye Kaçıyorsun,Yağmuru Seviyorum Diyorsun Yağmur Yağınca şemsiyeni Açıyorsun,Korkuyorum hayatım çünkü Beni Sevdigini De Söylüyorsun.​

Gün gelir gidersen basımın tacı, Kalbimi yerinden sökmeden gitme, Sensizligin bende varmı ilacı, Kalbime bir kursun sıkmadan gitme....​

Bu gözler seni gördü başkasını görmez artık Bu yürek senle güldü baskasıyla gülmez artık Bu gönül seni sevdi baskasını sevmez artık, Bu ömür senle biter başkası hiç olmaz artık..​

Öyle senden çok uzaklarda degilim. Görmesini bilen gözlerin bakışındayım. Belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.​

Bu gurbette nelerde neler geldi başıma, zehir kattın ekmegime aşıma...doyamadan su gencecik yaşıma...​

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Eşine Seni Seviyorum demenin püf noktası::.

s.a sabah sabah bu nasıl bir mecnunluk tuttu aeo:D:D

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

tsunami yazdı:
s.a sabah sabah bu nasıl bir mecnunluk tuttu aeo:D:D

Aleykümselam....

Bilmem içimden geldi. paylaşayım dedim, sonuçta yuva çok önemli kolay kurulmuyor. kalbe giden yol gönülden geçiyor dil sadece aracı, dilin iyi kullanılmasından yanayım, sonuçta herşey bayanlar için... Sende Allah'a emanet ol selam dua ve sağlıkla kal...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleykum
belkide haklısın ama bence kişinin kendi cümleleri olmalı kendi olmalı hep aynı sözler aynı tavırlar olmamalı

Sabrinnisa

Kayıtlı Kullanıcı

S.A EYVALLAH,ALLAH RAZI OLSUN.TABİ HAKLISINIZ YUVA DA ÇOK ÖNEMLİ.GÜZEL BİR PAYLAŞIM:p:D

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

Öyle senden çok uzaklarda degilim. Görmesini bilen gözlerin bakışındayım. Belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.

s.a kardeşim emeğine sağlık gerçekten tek kelime ile muhteşem A.E.O

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM ELİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL SÖZLER Bİ ÇIKTI ALDIM HAKKINI HELAL ET. ALLAH'A(C.C) EMAANET OL. SELAMUN ALEYKÜM

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

tsunami yazdı:
selamun aleykum
belkide haklısın ama bence kişinin kendi cümleleri olmalı kendi olmalı hep aynı sözler aynı tavırlar olmamalı

Aleykümselam...

Hiç bilmeyenler için kopya çekmekte iyiydir. ama yakalanmadıkları sürece bayanlar bu konuda çok uzmanlardır. Kopya çekildiğini iyi anlarlar ama olsun o kadarda yaw sonuçta kopyada olsa onun duygularını sana anlatan bir ayna görevinde hayırlısı diyelim en iyisi :p

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

Sabrinnisa yazdı:
S.A EYVALLAH,ALLAH RAZI OLSUN.TABİ HAKLISINIZ YUVA DA ÇOK ÖNEMLİ.GÜZEL BİR PAYLAŞIM:p:D

Aleykümselam...

Allah sizdende razı olsun Rabbim hayırlı, ihlaslı, huzurlu, helal rızıklı, mutlu, saadet dolu, yuvalar cemi cümlemize nasip eylesin inşAllah

Sabrinnisa

Kayıtlı Kullanıcı

aska mecnun yazdı:
Sabrinnisa yazdı:

Aleykümselam...

Allah sizdende razı olsun Rabbim hayırlı, ihlaslı, huzurlu, helal rızıklı, mutlu, saadet dolu, yuvalar cemi cümlemize nasip eylesin inşAllah
AMİN.ALLAH(C.C.)RAZI OLSUN

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

umeyye yazdı:
Öyle senden çok uzaklarda degilim. Görmesini bilen gözlerin bakışındayım. Belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.

s.a kardeşim emeğine sağlık gerçekten tek kelime ile muhteşem A.E.O

"Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, o da sana sevgisini söylemeyecek kadar gururludur ..."

Aleykümselam...

Teşekkür ederim benimde bu söz ilgimi çekti Allah'a emanet olun selam dua ve sağlıkla kalın

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

M DENIZ yazdı:
SELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM ELİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL SÖZLER Bİ ÇIKTI ALDIM HAKKINI HELAL ET. ALLAH'A(C.C) EMAANET OL. SELAMUN ALEYKÜM

Aleykümselam...

Murat kardeşim Teşekkür ederim.. Al tabi ilerde lazım olacaktır eminim Helal olsun huzurlu mutlu oldukça banada duanı eksik eyleme inşAllah Allah'a emanet ol selam dua ve sağlıkla kal

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM YÜREĞİNİZE SAĞLIK..ACABA BENDE BİR ÇIKTI ALIP ARKADAŞLARIMA OKUTABİLİRMİYİM...YENİ ÜYE OLDUĞUM İÇİN PRENSİPLERİNİZİ BİLEMİYORUM....SİZE SORMAK İSTEDİM ALLAHA EMANET OLUN

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

fatmana yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM YÜREĞİNİZE SAĞLIK..ACABA BENDE BİR ÇIKTI ALIP ARKADAŞLARIMA OKUTABİLİRMİYİM...YENİ ÜYE OLDUĞUM İÇİN PRENSİPLERİNİZİ BİLEMİYORUM....SİZE SORMAK İSTEDİM ALLAHA EMANET OLUN

Aleykümselam...

Bilseydim devam ederdim eklemelere yaw. Neyse Alabilirsiniz tabi hakkım helaldir. Allah2a emanet olun selam dua ve sağlıkla kalın

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı

aska mecnun yazdı:
M DENIZ yazdı:

Aleykümselam...

Murat kardeşim Teşekkür ederim.. Al tabi ilerde lazım olacaktır eminim Helal olsun huzurlu mutlu oldukça banada duanı eksik eyleme inşAllah Allah'a emanet ol selam dua ve sağlıkla kal
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM SORMA ESKİDEN ÇOK UĞRAŞTIK BU SÖZLERLE HANIMI TAVLAMAK İÇİN:D AMA EVLENDİK ÇOCUK FALAN 4. SENE OLACAK AMA HALA BÖYLE SÖZLER DUYMAK İSTİYOLAR. BİZDE SAYENDE ARAMIYORUZ ARTIK GÜZEL SÖZ. SENİNKİLERDEN FAYDALANIYORUZ. TUSUNAMİ KIZACAK AMA VALLA KOPYA MOPYA BAŞKA ŞANSIMIZ YOK:D:D ALLAH(C.C) RAZI OLSUN. SELAMETLE KALIN.SELAMUN ALEYKÜM

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

Aşk dediğin nedir ki Tenden bedenden sıyrık Çocukların içinde Yaşadığı bir çığlık Aşk dediğin nedir ki Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde Karanlığa son ıslık:(:(:(

Aşk şiirdir okunur, Yüreklere dokunur, Kalbin içine konur, Aşk sevgi çiçeğidir. Sevgi aşkın dilidir, Sevenin yüreğidir, Aşk sevgiye köledir, Aşk sevgi ölçeğidir. Seven noktayı koymaz, Virgüllede ayırmaz, Paragrafı taşırmaz, Aşk yüreğin gülüdür...B)B)B)

Güneşi Seviyorum Diyorsun Güneş Açınca Gölgeye Kaçıyorsun,Yağmuru Seviyorum Diyorsun Yağmur Yağınca şemsiyeni Açıyorsun,Korkuyorum hayatım çünkü Beni Sevdigini De Söylüyorsun:D:D:D

Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, o da sana sevgisini söylemeyecek kadar gururludur
;)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

M DENIZ yazdı:
aska mecnun yazdı:
M DENIZ yazdı:

Aleykümselam...

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM SORMA ESKİDEN ÇOK UĞRAŞTIK BU SÖZLERLE HANIMI TAVLAMAK İÇİN:D AMA EVLENDİK ÇOCUK FALAN 4. SENE OLACAK AMA HALA BÖYLE SÖZLER DUYMAK İSTİYOLAR. BİZDE SAYENDE ARAMIYORUZ ARTIK GÜZEL SÖZ. SENİNKİLERDEN FAYDALANIYORUZ. TUSUNAMİ KIZACAK AMA VALLA KOPYA MOPYA BAŞKA ŞANSIMIZ YOK:D:D ALLAH(C.C) RAZI OLSUN. SELAMETLE KALIN.SELAMUN ALEYKÜM
selamun aleyküm
abi yengenin numarası neydi?????????????bi hatrını sorayım onun için sakın yanlış anlama:D:D:D

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

M DENIZ yazdı:
aska mecnun yazdı:
M DENIZ yazdı:

Aleykümselam...

Aleykümselam...

Evli olduğunu bilmiyordum o zaman Allah Yardımcın olsun Rabbim huzurunuzu kat ve kat arttırsın... Ağız tadıyla yaşalanmayı edebiyette buluşmayı nasip eylesin hayırlı evlatlar versin inşAllah... Darısı bekar kardeşlerin başına :D:D Allah'a emanet ol selam dua ve sağlıkla kal

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

MAVI HUZUN yazdı:

Aşk dediğin nedir ki Tenden bedenden sıyrık Çocukların içinde Yaşadığı bir çığlık Aşk dediğin nedir ki Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde Karanlığa son ıslık:(:(:(

Aşk şiirdir okunur, Yüreklere dokunur, Kalbin içine konur, Aşk sevgi çiçeğidir. Sevgi aşkın dilidir, Sevenin yüreğidir, Aşk sevgiye köledir, Aşk sevgi ölçeğidir. Seven noktayı koymaz, Virgüllede ayırmaz, Paragrafı taşırmaz, Aşk yüreğin gülüdür...B)B)B)

Güneşi Seviyorum Diyorsun Güneş Açınca Gölgeye Kaçıyorsun,Yağmuru Seviyorum Diyorsun Yağmur Yağınca şemsiyeni Açıyorsun,Korkuyorum hayatım çünkü Beni Sevdigini De Söylüyorsun:D:D:D

Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, o da sana sevgisini söylemeyecek kadar gururludur
;)

:):):)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM İLK BAŞLARDA BANA ÇOKÇA VE SIKÇA BÖYLE MESAJLAR GELİRDİ.BEN HOŞLANMAZDIM AMA ÖMEREDE DİYEMİYORDUM DELİ FALAN DER DİYE.EVET BÖYLE SÖZLER DUYMAYI HER BAYAN İSTER.AMA BEN DAHA ÇOK O AN BENİM İÇİN NE HİSSEDİYORSA ONLARI MESAJA DÖKÜP GÖNDERMESİNİ İSTERDİM.ÇÜNKÜ BENİM İÇİN ASIL ÖNEMLİ OLAN ONLARDI.ARADAN ZAMAN GEÇİNCE DAYANAMADIM,VE DEDİM BANA BÖYLE HAZIR MESAJLAR ÇEKME MESAJ ÇEKMEK İSTEDİĞİN ZAMAN NE OLURSA OLSUN O AN SENİN KALBİNDEN GEÇEN GERÇEK HİSLERİ YAZ.VE ARTIK ÖYLE YAPIYOR VE BÖYLESİ ÇOK DAHA GÜZEL VE DAHA HEYECAN VERİCİ.;):D

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt