Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Eşimden ayrılmak özereyim (1 Kullanıcı)

Cıkmazdayim

Kayıtlı Kullanıcı
S.A eşimi cok seviyorum Ama işsizligin ve onun da bunu yüzüme vurmasi kavgamızın demi oldu İSTEMEYEK OLSADA EŞİME VURDUM SONRADAN COK PİŞMAN OLDUM . AMA ZAMANI GERİ GETİRME GİBİ BİR ŞANSİM YOKDU

O GİTTİ GİDELİ BİŞE YİYEMİYORUM
HAYATLA BAGLANTİM KESİLDİ GİTTİKDEN 1 GUN SONRA BİR FİRMADA İŞE BAŞLADİM . VE BEN BÖLE KÖTÜ ADAM DEGİLİM DİE ALLAHA SIGINDİM
NAMAZA BAŞLADİM
GECMİŞDE YAPTİGİM TÜM HATALAR İCİN ALLAHDAN AF DİLEDİM
SİZLERDEN TEK BİR İSTEGİM VAR DUALARİNİZİ BENDEN ESİRGEMEYİN...
İŞDEN GELDİKDEN SONRA KENDİMİ EVE KAPATİP HİCKİRA HİCKİRA AGLİYORUM COK ZOR DURUMDAYİM İNŞ EŞİM TEKRAR DÖNER YOKSA BEN BUNU KALDİRACAK AKDAR GÖÇLÜ BİRİ DEGİLİM ALLAH ŞİMDİDEN HEPİNİZDEN RAZİ OLSUN

ayşe.a

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim Rabbim yardımcın olsun inşaallah, zor bir zaman geçiriyorsun belli ama dualarını eksik etme hepimiz farklı şekillerde sınava tabi tutuluyoruz, hiçbir zaman kendini salma Rabbim bi kapı açar inşaallah :a03:

gncl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.gencallarinsaat.com
selamun aleykum kardeşim gonul acısını ıyı bılırım senın yaşadıklarını bende yaşadım zamanında ama şuan tam anlamıyla atlatmiş deyılım gercı ben halen bekarım ama acını ve ızdırabını ıyı bılırım allaha bol bol dua ederım ıkınız ıcın allah yar ve yardımcın olsun ve bol bol ozul dıle yengemden her akşam her saat hatta hatta her dakıka kapısına gıt ve kamyon kamyopn cıcekler dok yağmurlar gıbı ozurler yağdır ınanıyorum kı af edecektır senı ama bır daha el kaldırrsan yengeme ınan fare delıoyıne gırsende bulurum senı ellerını kırarım:D hadı allah af etsın senıo sonrada yengem..

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun aleyküm..
Bence eşinizl karşı karşıya gelip konuşun..deiştğinizi onada söyleyin.. hatta ıspatlayıp özür dileyin.. bir yuva bu kdr bsit bitirilmemeli..Allah c.c yrdımcınız olsun...

ılgın_gümüş

Kayıtlı Kullanıcı
allah yardımcınız olsun kardeşim nacizane bir tavsiyede bulunmak istiyorum beyaz sır ferudun yılmaz yücelerin yazdığı kitapta esmaül hüsna rabbimizin el mani ismini okumaya devam ediniz rabbim inşallah bir kolaylık verir ya vedud bu güzel ismi şerifide dilinize vird edinin bol okuyun rabbim yardımcınız olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt