Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

......Eşim Aşkım Olsun....... (1 Kullanıcı)

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Bir gün Afyon Yimpaşta geziniyordum.. kitap bölümü her zaman ilgimi çekmiştir... İşte o gün gezinirken bu kitap ilgimi çekti, elime aldım, birkaç sayfasına bakayım dedim... Bırakamadım... Aldım..

Dili sade ve anlaşılır, günlük hayattan, kendinden, sizden ve bizden herşeyi içinde bulabileceğiniz bir kitap bu: Eşim aşkım olsun... 23 adet öyküden oluşan bu kitap bence her evli çiftin okuması gereken kitaplardan... Hatta ben kendim okuduğum gibi, okumayı sevmeyen eşimin özellikle her gün yanı başına koyup ilgisini çeksin de okusun diye okumasını sağlamakla "Bu yaz bir kitap okudum" dedirttim... Sizlere de yürekten tavsiye ederim. Özellikle birlikte okunması gereken bir kitap...

Kitaptan bölümler yazıp da sizi sıkmayacağım, merak etmeyin. İçindeki öyküler kadar her öykünün başına yazılan kısa, özlü sözler de çok anlamlı ve öğretici... Sadece onları size yazmak istiyorum, kitabı alıp okuması da sizden olsun...

"Bir erkeğin karısı sık sık gelip onun dizlerine oturmuyorsa, o erkek karısını tanımakla ve mutlu etmekle böbürlenmemelidir..." BALZAC

"Evililikte eşler önce can canadır,
Sonra yanyanadır,
Sonra sırt sırtadır,
Sonra git öteye süreci başlar..."

"Kadınlar hayata ancak kalp bağlarıyla tutunurlar..." STAEL "Sevgi ile bulanık ve tortulu sular arı ve duru hale gelir..." MEVLANA
"
Bütün kadınların birbirine benzediğine inanan erkek, gerçekten evli erkektir..."

"Mutsuz bir kadın mutlu çocuklar yetiştiremez. Çocuğunun iyi yetişmesini isteyen erkek önce çocuklarının annesini sevsin, onu mutlu etsin ki çocukları da mutlu olsun..."

"Görgüsüz bir kadın burun tarafı yırtık bir çorap gibi insanı rahatsız eder..."

"Şah bile sevgiye kuldur, köledir..." MEVLANA

"Allah erkeğin eşi ile muhabbet etmesinden memnun olur, bundan dolayı da ikisine de sevap yazar. Ve rızıklarını arttırır..." HZ. MUHAMMED
"Erkekler kadınların hoşuna gidecek sözler söylerse, kadınlar da erkeklerin hoşuna gidecek şeyler söyler..." DE SEGURE

"Ünlü ingiliz yazar Bernand Show'a sormuşlar.
- Dünyanın en çekilmez ve huysuz kadını kimdir!
- Yer yüzünde sanırım bir tek çekilmez ve huysuz kadın vardır!
- Bir tek mi!
- Evet, her erkek onu kendi karısı zanneder..."

"Bir kadın kendi hakkında konuşuyorsa erkek onun sıkıcı olduğunu düşünecektir. Başkaları hakkında konuşuyorsa dedikoducu olduğunu düşünecektir. Eğer karşısısındaki erkek hakkında konuşuyorsa, dünyanın en zeki ve hoş sohbet kadını olduğunu düşünecektir..." LİNDA SUNSHİNE

"102 Yaşındaki bir adamla 92 yaşında bir karıkoca boşanmak için hakimin karşısına çıkmış, anlaşamıyoruz, demişler...
Hakim, "Boşanmak için neden bu kadar beklediniz!" diye sormuş.
Adam: "Boşanmamızdan çocuklar olumsuz etkilenmesin diye onların ölmesini bekledik" demiş..."

"Erkekler hatırlamaz, kadınlar unutmaz..."

"NE ÇOK TATLI OL, YESİN BİTİRSİNLER
NE ÇOK ACI OL, YESİN TÜKÜRSÜNLER..."

"Karısı ile senelerdir geçinemeyen adam sonunda intihara karar vermiş. Oturduğu evin çatısına çıkmış... Aşağıda insanlar toplanmış onu vazgeçirmeye çalışıyorlarmış.. Karısı üçüncü kattan başını uzatıp seslenmiş:
Uzatma da karar ver, yemeği bir kişilik mi yapayım, iki kişilik mi!..."

"Nerde eski aşklar, Ferhat dağ yerine kulağını delmiş, Şirin de feminist olmuş..."

"Her tarafta evi olan adamın hiçbir yerde evi yoktur..."

"Aptaldan öpücük alacağına, akıllıdan tokat ye..."

"Beğenmiyorsan değiştir, değiştiremiyorsan bakış açını değiştir, ama asla şikayet etme..."
Yazı Kaynağı: http://siirimsilerle.blogcu.com

DİPNOT : ALINTIDIR.......................

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm kardeşim. Emeğinize sağlık.
Bazısı düşündürdü, bazısı tebessüm ettirdi. ALLAH razı olsun...
Çok güzeldi...

ALLAHa emanet olunuz
selam ve dua ile...

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
"Karısı ile senelerdir geçinemeyen adam sonunda intihara karar vermiş. Oturduğu evin çatısına çıkmış... Aşağıda insanlar toplanmış onu vazgeçirmeye çalışıyorlarmış.. Karısı üçüncü kattan başını uzatıp seslenmiş:

:a21: :a21: :a21:

elifffff

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel bir paylaşım olmuş,allah razı olsun kardeşim...
elinize emeğinize sağlık,selametle kalınız.

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı

:a21: :a21: :a21:

ne komik değil mi? kardeşimiz:a01: hem gülelim, hem düşünelim inşaALLAH...hayırlı günler...

Yaramaz Boncuk

Kayıtlı Kullanıcı
emeğinize sağlık.güzel bilgilerdi.bende evlenmeden önce Cemil Tokpınar'ın ömür boyu aşk 1ve2 yi okumuştum.Allah eşimden razı olsun mutlu bir evliliğimiz, mutlu bir yuvada sevgiyle büyüttüğümüz birde kızımız var.Rabbim isteyen herkese nasip etsin

hk8506

Kayıtlı Kullanıcı
"102 Yaşındaki bir adamla 92 yaşında bir karıkoca boşanmak için hakimin karşısına çıkmış, anlaşamıyoruz, demişler...
Adam: "Boşanmamızdan çocuklar olumsuz etkilenmesin diye onların ölmesini bekledik" demiş..."

:a15::a15::a15:

gerçekten çok komik Allah razı olsun

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm...yorum yazan herkese teşekkürler...selam ve dua ile...

özyurdum

Kayıtlı Kullanıcı
ellerinize saglık bu kitabı mutlaka okumalıyız yazarın adı nedir acaba

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

Bir gün Afyon Yimpaşta geziniyordum.. kitap bölümü her zaman ilgimi çekmiştir... İşte o gün gezinirken bu kitap ilgimi çekti, elime aldım, birkaç sayfasına bakayım dedim... Bırakamadım... Aldım..

Dili sade ve anlaşılır, günlük hayattan, kendinden, sizden ve bizden herşeyi içinde bulabileceğiniz bir kitap bu: Eşim aşkım olsun... 23 adet öyküden oluşan bu kitap bence her evli çiftin okuması gereken kitaplardan... Hatta ben kendim okuduğum gibi, okumayı sevmeyen eşimin özellikle her gün yanı başına koyup ilgisini çeksin de okusun diye okumasını sağlamakla "Bu yaz bir kitap okudum" dedirttim... Sizlere de yürekten tavsiye ederim. Özellikle birlikte okunması gereken bir kitap...

Kitaptan bölümler yazıp da sizi sıkmayacağım, merak etmeyin. İçindeki öyküler kadar her öykünün başına yazılan kısa, özlü sözler de çok anlamlı ve öğretici... Sadece onları size yazmak istiyorum, kitabı alıp okuması da sizden olsun...

"Bir erkeğin karısı sık sık gelip onun dizlerine oturmuyorsa, o erkek karısını tanımakla ve mutlu etmekle böbürlenmemelidir..." BALZAC

"Evililikte eşler önce can canadır,
Sonra yanyanadır,
Sonra sırt sırtadır,
Sonra git öteye süreci başlar..."

"Kadınlar hayata ancak kalp bağlarıyla tutunurlar..." STAEL "Sevgi ile bulanık ve tortulu sular arı ve duru hale gelir..." MEVLANA
"
Bütün kadınların birbirine benzediğine inanan erkek, gerçekten evli erkektir..."

"Mutsuz bir kadın mutlu çocuklar yetiştiremez. Çocuğunun iyi yetişmesini isteyen erkek önce çocuklarının annesini sevsin, onu mutlu etsin ki çocukları da mutlu olsun..."

"Görgüsüz bir kadın burun tarafı yırtık bir çorap gibi insanı rahatsız eder..."

"Şah bile sevgiye kuldur, köledir..." MEVLANA

"Allah erkeğin eşi ile muhabbet etmesinden memnun olur, bundan dolayı da ikisine de sevap yazar. Ve rızıklarını arttırır..." HZ. MUHAMMED
"Erkekler kadınların hoşuna gidecek sözler söylerse, kadınlar da erkeklerin hoşuna gidecek şeyler söyler..." DE SEGURE

"Ünlü ingiliz yazar Bernand Show'a sormuşlar.
- Dünyanın en çekilmez ve huysuz kadını kimdir!
- Yer yüzünde sanırım bir tek çekilmez ve huysuz kadın vardır!
- Bir tek mi!
- Evet, her erkek onu kendi karısı zanneder..."

"Bir kadın kendi hakkında konuşuyorsa erkek onun sıkıcı olduğunu düşünecektir. Başkaları hakkında konuşuyorsa dedikoducu olduğunu düşünecektir. Eğer karşısısındaki erkek hakkında konuşuyorsa, dünyanın en zeki ve hoş sohbet kadını olduğunu düşünecektir..." LİNDA SUNSHİNE

"Nerde eski aşklar, Ferhat dağ yerine kulağını delmiş, Şirin de feminist olmuş..."

"Beğenmiyorsan değiştir, değiştiremiyorsan bakış açını değiştir, ama asla şikayet etme..."
Yazı Kaynağı: ne kadar siirimsiyiz - Blogcu

Teşekkürler Kardeşim...
Başlık ve içerik güzel ve tebessümle süslenmiş...
Elinize, emeğinize sağlık...

Ben de izninizle katkıda bulunmak istiyorum...

Ne mutlu o kocaya ki, kadınının diyanetine bakıp taklit eder; refikasını hayat-ı ebediyede kaybetmemek için mütedeyyin olur.

Bahtiyardır o kadın ki, kocasının diyanetine bakıp "Ebedî arkadaşımı kaybetmeyeyim" diye takvâya girer.

Veyl o erkeğe ki, saliha kadınını ebedî kaybettirecek olan sefahete girer.
Ne bedbahttır o kadın ki, müttakî kocasını taklit etmez, o mübarek ebedî arkadaşını kaybeder.

Binler veyl o iki bedbaht zevc ve zevceye ki, birbirinin fıskını ve sefahetini taklit ediyorlar, birbirine ateşe atılmasında yardım ediyorlar.
BEDİÜZZAMAN...

ozlemkoca

Kayıtlı Kullanıcı
Selma hayirli cumalar

Selma hayirli cumalar

Ben bu kitabin yazarini veya yayin evini öğrenmeliyim ki temin edebileyim, vallahi merak ettim, lütfen bilgi verir misiniz ??

Teşekkürler..

ozlemkoca

Kayıtlı Kullanıcı
Selam hayirli cumalar

Selam hayirli cumalar

Ben bu kitabin yazarini veya yayin evini öğrenmeliyim ki temin edebileyim, vallahi merak ettim, lütfen bilgi verir misiniz ??

Teşekkürler..

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
yorum yazan herkese teşekkürlerimi sunarım...bazı kardeşlerimiz kitabı okumak istediklerini dile getirmişler haklı olarak...açmış olduğum konu içersinde bir adres bulunmaktadır...oradan kitabın kaynağına ulaşılabilir ve yazarı öğrenilebilir...selamun aleyküm...

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı

Yazı Kaynağı: ne kadar siirimsiyiz - Blogcu

cok güzel bir yazı emeğine sağlık valla cok beğendim allah emanet ol. selam ve dua ile

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
Harika ...!

Ellerinize sağlık ...

Mutluluklar dilerim .....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt