Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

erkekler unutursa (1 Kullanıcı)

GizliOzne

Kayıtlı Kullanıcı
Genç kadın, eşinin en çok sevdiği yemekleri yapıp sofrayı hazırladı. Kendisine çeki düzen verip heyecanla eşini beklerken zil çaldı. Eşi hızla içeri daldı ve;
“çok üşüdüm, hem de acıktım. Yemek hazır mı?” dedi. Kadın eşinin ellerine baktı. Elleri bomboştu. Elinde ne bir demet çiçek, ne de bir dal gül vardı. Hayal kırıklığıyla eşinin yüzüne baktı. Sadece;
“Hoş geldin canım, gerçekten çok üşümüşe benziyorsun?” dedi. “Sorma, hava çok soğuk. Oh evin içi ne güzel, sıcacık…”

“Yemek hazır. Hemen sofraya oturabiliriz.”

“Aaa! Bunlar da ne? Ne kadar güzel yemekler. Hepsi de benim sevdiğim şeyler. Yoksa misafir mi gelecek?” “Yoo hayır.”

“Peki neden yaptın bunları? Yoksa bu gün özel bir gün mü?” “Bilmem.”

“Hay Allah, nasıl da unuttum. Tabii bu gün evlilik yıldönümümüz. Dur bir koşu gidip sana köşedeki çiçekçiden çiçek alıp geleyim.”

“Hayır, hayır. Bu soğukta dışarıya çıkıp benim için üşümeni istemem.”

Evet, kadınlar kendileri için özel olana değer verirler. Ama nedense erkekler de hep unuturlar. Tabi haklı olarak kadınlar bu duruma kırılıp incinirler.

Kadınların yaşadıkları bu kırılganlığın sebebi, eşlerinin kendilerine değer vermediklerini sanmalarından ileri gelmektedir.

Büsbütün haksız da değiller! özel olmak ve özel zamanlarda hatırlanmak güzel bir şey!

Erkekler genelde unutkanlıklarını çok yorulmalarına bağlıyor.

Belki o günü unutmasa, hiç olmazsa tek bir gülle evinin yolunu tutsa, eşine önemli olduğunu, ona değer verdiğini, hayatına girdiğinden bu yana mutlu olduğunu söyleyebilse…

Diyelim ki, söylemedi veya söyleyemedi…O zaman hayat bitmemeli, kızılca kıyamet kopmamalı.

Kimi erkek, böyle günleri hatırlamayı yapmacık olarak görür. “Ben onu zaten seviyorum. Benim için zaten değerli, bunu tekrar söylememe ne gerek var?” diye düşünür. Veya duygularını belli etmek istemez.

Ama zihinden geçenler kelimelere dökülmeli. Sır perdelerine saklanmamalı. Gönül almak, samimi duygularla üç beş kelime sarf etmek, sadece cismiyle değil, kalbiyle de yanında olduğunu, sevildiğini ona ifade etmek, hiç de zor olmasa gerek.

ailem dergisinden alınmıştır

tuba07

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM

EMEĞİNE SAĞLIK ÇOK GÜSEL VE DE YERİNDE BİR TESPİTT...

DESTEK HEMDE TAM DESTEK..:B:G

SELAMETLE..

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Kardeşim emeğine sağlık çok güzel paylaşımdı .. Rabbim sevgi saygı olan Mutlu huzurlu imanlı yuvalar kurmayı nasip etsin cümlemize ... sevdiği kişiler tarafından özel zamanlarda hatırlanmak güzel bir şey!

ama eşi unutursa böyle küser tabi :D

Allaha emanet olun selametle...

suat aydın

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razi Olsun Doğru Bir Tespit Emeğinize Sağlik

Allah Kadini Da Erkeğide Eşit Yaratmiştir . Bir Kadin üzerinde En Hak Sahibi Kişi Kocasidir,kocasini üzerinde Ise Annesidir

Annene Olan Saygin Bütün Kadinlara Yansimali

Allah Razi Olsun Paylaşiminiz Için (aeo) Allah Yar Ve Yardimciniz Olsun Amin

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
cok guzel bıt paylaşım
ılla kı bır hedıye şart değılldır
dedığınız gıbı bunu soze dokmek onemlı olan
gonulunu hoş tutmak ve karşısındakını mutlu etmek
allah razı olsun
allaha emanet olun

BULENT TUNALI

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.bilsankimya.com
S.A EMEĞİNİZE SAĞLIK GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ.ASLINDA TÜM İNSANLAR SEVGİSİNİ DİLE GETİRMELİ.BU SADECE EŞE ,SEVGİLİYE DEĞİL DOSTA ARKADAŞADA SÖYLENMELİ.BAŞKA BİR İNSAN TARAFINDAN SEVİLDİĞİNİ DUYMAK İNSANI MUTLAKA MUTLU EDECEKTİR.AĞIZDAN ÇIKAN SEVGİ DOLU SÖZCÜKLER DOSTLUKLARIN DAHADA PEKİŞMESİNE.AİLE BAĞLARININ DAHADA KUVVETLENMESİNE SEBEP OLACAKTIR.EĞER SEVGİMİZİ DİLE GETİRMEDİYSEK.ARKADAŞLARIMIZDAN BAŞLAYARAK TÜM SEVDİKLERİMİZE SEVGİMİZİ DİLE GETİREREK HİTAB EDELİM HAYDİİ.SELAM VE DUA İLE KALIN

ervaaa

Kayıtlı Kullanıcı
cok güzel ve anlamli bir paylasim emegine saglik kardesim , okuyup anlayipta uygulamaya koyabilen erkeklere bravo...

G

gülderen özdemir

Genç kadın, eşinin en çok sevdiği yemekleri yapıp sofrayı hazırladı. Kendisine çeki düzen verip heyecanla eşini beklerken zil çaldı. Eşi hızla içeri daldı ve;
“çok üşüdüm, hem de acıktım. Yemek hazır mı?” dedi. Kadın eşinin ellerine baktı. Elleri bomboştu. Elinde ne bir demet çiçek, ne de bir dal gül vardı. Hayal kırıklığıyla eşinin yüzüne baktı. Sadece;
“Hoş geldin canım, gerçekten çok üşümüşe benziyorsun?” dedi. “Sorma, hava çok soğuk. Oh evin içi ne güzel, sıcacık…”

“Yemek hazır. Hemen sofraya oturabiliriz.”

“Aaa! Bunlar da ne? Ne kadar güzel yemekler. Hepsi de benim sevdiğim şeyler. Yoksa misafir mi gelecek?” “Yoo hayır.”

“Peki neden yaptın bunları? Yoksa bu gün özel bir gün mü?” “Bilmem.”

“Hay Allah, nasıl da unuttum. Tabii bu gün evlilik yıldönümümüz. Dur bir koşu gidip sana köşedeki çiçekçiden çiçek alıp geleyim.”

“Hayır, hayır. Bu soğukta dışarıya çıkıp benim için üşümeni istemem.”

Evet, kadınlar kendileri için özel olana değer verirler. Ama nedense erkekler de hep unuturlar. Tabi haklı olarak kadınlar bu duruma kırılıp incinirler.

Kadınların yaşadıkları bu kırılganlığın sebebi, eşlerinin kendilerine değer vermediklerini sanmalarından ileri gelmektedir.

Büsbütün haksız da değiller! özel olmak ve özel zamanlarda hatırlanmak güzel bir şey!

Erkekler genelde unutkanlıklarını çok yorulmalarına bağlıyor.

Belki o günü unutmasa, hiç olmazsa tek bir gülle evinin yolunu tutsa, eşine önemli olduğunu, ona değer verdiğini, hayatına girdiğinden bu yana mutlu olduğunu söyleyebilse…

Diyelim ki, söylemedi veya söyleyemedi…O zaman hayat bitmemeli, kızılca kıyamet kopmamalı.

Kimi erkek, böyle günleri hatırlamayı yapmacık olarak görür. “Ben onu zaten seviyorum. Benim için zaten değerli, bunu tekrar söylememe ne gerek var?” diye düşünür. Veya duygularını belli etmek istemez.

Ama zihinden geçenler kelimelere dökülmeli. Sır perdelerine saklanmamalı. Gönül almak, samimi duygularla üç beş kelime sarf etmek, sadece cismiyle değil, kalbiyle de yanında olduğunu, sevildiğini ona ifade etmek, hiç de zor olmasa gerek.

ailem dergisinden alınmıştır

selamün aleyküm kardeşim çok hoş bir paylaşım olmuş
allah c.c emanet ol hayırlı günler

ank1818

Kayıtlı Kullanıcı
çok basit şeylerle ugraşıyorsunuz nedir evlilik yıl dönümü,sevgililer günü,dogum günü,dünya kadınlar günü,ilk tanıştıgımız gün,ve en sonunda ölüm yıldönümü ee tabi normal olarak biz erkekler o kadar işin gücün arsında bunlarımı aklımızda tutacaz.eve ekmek gelmesse o zaman esas hatırlanacak vede unutulmayacak çok gün olur.(duruşma tarihleri gibi)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt