Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Erkeğin kaş aldırması (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

korayucan

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar, ben şunu soracaktım. erkeğin kaşının ortasını aldırması harammıdır? daha önceden gazetede bir yerde kadının bile kaşını aldırmasının haram olduğunu okumuştum. ama orda sırf güzelleşmek için kaş aldırmanın günah olduğu yazıyordu. şimdi bir erkeğin kaşının sadece ortasını aldırması harammı olur? cevaplarınız için şimdiden Allah Razı Olsun

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam.

Öncelikle sitemize hoşgeldiniz değerli kardeşimiz, merakınızı yanıtlamayı canı gönülden isterdim fakar sormuş olduğunuz sorunun yanıtını burada aramanız tehlikeli ve uygun değildir. Dehlikeli olmasının hükmü "bence, sence"lerin doğmasıdır. İslamiyet sorulan suallere "benceye senceye" bakmadığı gibi fıkıhsal yönlerden cevap vermektedir. Ortaya atılan empoze cevapların sağlıklı olmayacağından ötürü bu sitede islami sorular sorulması "yasak" diye biliyorum. Ayrıca sorularını sorabileceğin internet adresi www.islamisorular.net 'i ziyaret edebilirsiniz.

Sorunuza gelince. Mantıksal bir sağlama yaparsak sorduğunuz soruda eminim cevabını bulacaksınız sorunuzun kadına güzellik noktasında kaş aldırımı yasaklanırken erkek kaşını ne için aldırır ? Gösteriş erkeğin tabiyatında yoktur kadına benzeme özelliğide yoktur. Erkek gösteriş için şekil olsun diye bu tür şeylere itibar edemez.

Konunuz kapatılmıştır
. Selam ve dua ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt