Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Enteresan Gerçekten.....:):) (1 Kullanıcı)

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
BU ADRESE Bİ GİRİN ARKADAŞLAR...ÇOK KOMİK VE İLGİNÇ RESİM EKLEYEMEDİM BEN....

Hanımlar.com | Balkabağından bilgisayar kasası!

selamün aleyküm kardeşim.
hakikaten enterasan.çok ilginç bir düşünce.ama biliyormusun ben kabak tatlısına bayılıııııırıııımmmm.inan gözlerim kabakta kaldı.bilgisayarı filan unuttum kabakla ilgilenmeye başladım.hele birde tatlının üzerine biraz ceviz attınmı ALLAHHHHHHHHHH. ya canım çok çekti.agzım sulandı valla.:K:K:H:Hselametle.

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Kabak....

Kabak....

selamün aleyküm kardeşim.
hakikaten enterasan.çok ilginç bir düşünce.ama biliyormusun ben kabak tatlısına bayılıııııırıııımmmm.inan gözlerim kabakta kaldı.bilgisayarı filan unuttum kabakla ilgilenmeye başladım.hele birde tatlının üzerine biraz ceviz attınmı ALLAHHHHHHHHHH. ya canım çok çekti.agzım sulandı valla.:Hselametle.
YA KASIM ABİ VALLAHİ BENDE ÇOK SEVERİM...HATTA GEÇEN GÜN ALACAKTIM AMA ONU KES DOĞRA OKULDAN VE DİĞER İŞLERDEN PEK VAKİT KALMIYOR....:H

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
YA KASIM ABİ VALLAHİ BENDE ÇOK SEVERİM...HATTA GEÇEN GÜN ALACAKTIM AMA ONU KES DOĞRA OKULDAN VE DİĞER İŞLERDEN PEK VAKİT KALMIYOR..

aaaaaaaaaaaaaaa!
olurmu öyle.gülü seven dikenide sever.bak ne diyecem sen kabak al,güzelce hazırla ben gelip afiyetle yiyeyim.:K:K:K:K

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
AYIP EDİYOSUN KASIM ABİM KABAK İSTER DE YAPMAM MI BEN?:K
VALLAHİ KENDİ CANIM İSTERSE YAPMAM AMA SENİN GİBİ DEĞERLİ BİR ABİM İSTERSE SEVE SEVE YAPARIM YA...AMA NASIL OLUR BİLMİYORUM .ÇÜNKÜ DAHA HİÇ YAPMADIM...BUNDAN ÖNCE HEP ANNEM ÜRETİRDİ BEN TÜKETİRDİM....:K:K:H

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
EYVAHHH!! DESENE YANDIK.SEN ŞEKER YERİNE TUZ KATMAYASIN.DÜŞÜNSENE TUZLU KABAK TATLISI.:K:K:K:K

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
VALLAHİ ŞEKERLE TUZU KARIŞTIRMAM ....HANİ O KADAR DA UZAK DEĞİLİM MUTFAĞA ..:KTAMAM YEMEK YAPMAYI YENİ ÖĞRENİYORUM AMA...:K
ANNEME YAPTIRIRIM YA BENDE...O GÜZEL YAPAR...

AH AH AH
o eli öpülesi analar.onların her yaptıgı güzel.ama inanıyorumki zamanla sende bu peygamber efendimizim çok sevdigi tatlıyı en güzel şekilde yaparsın.yaparsın,yapar.:K:K

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
AH AH AH
o eli öpülesi analar.onları her yaptıgı güzel.ama inanıyorumki zamanla sende bu peygamber efendimizim çok sevdigi tatlıyı en güzel şekilde yaparsın.yaparsın,yapar.

YA KASIM ABİCİM YAPARIM ÖĞRENİRİM İNŞALLAH YA...Bİ KERE LİMONLU KEKE LİMON SIKSAMDA:K:K..YANİ HANİ LİMONUN KABUĞU KONULUYOR YA...YAVAŞ YAVAŞ YA ÖĞRENECEĞİZ İNŞALLAH...:H:H

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
YA KASIM ABİCİM YAPARIM ÖĞRENİRİM İNŞALLAH YA...Bİ KERE LİMONLU KEKE LİMON SIKSAMDA YANİ HANİ LİMONUN KABUĞU KONULUYOR YA...YAVAŞ YAVAŞ YA ÖĞRENECEĞİZ İNŞALLAH..

HAY ALLAH İYİLİGİNİ VERSİN.
NE LİMONU,NE KEKİ YA:K
İLLAHİ CEVİZLİ KABAK TATLISI DİYORUM YA.BEN BAŞKA TATLI TANIMAM.BİLMEM.
VARSA YOKSA CEVİZLİ KABAK TATLISI:K:K

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
tamam mutfakta her türlü hatayı yap,ama CEVİZLİ KABAK TATLISINDA HATA YAPMA KARDEŞİM.:K:K:H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt