Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Engelli arkdaslara duyurulur PERSONEL ALIMI (1 Kullanıcı)

kaniirfan

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
18 Ocak 2009
Mesajlar
647
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
45
MEB engelli memur alacak
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 18 ilde görevlendirilmek üzere toplam 60 engelli memur alacak.


MEB Personel Genel Müdürü Necmettin Yalçın imzasıyla illere gönderilen genelgede, ekim-kasım döneminde engelli personel alımı konusunda Devlet Personel Başkanlığına teklifte bulunulduğu ve bu kurumca yapılan değerlendirme sonucu, engelli personel alımına ilişkin duyurunun 25 Ekim 2009 tarihine kadar Resmi Gazete'de ve ülke çapında yayın yapan bir gazetede yayımlanacağının Milli Eğitim Bakanlığına bildirildiği kaydedildi.

Genelgede, 10'uncu dereceyle memur kadrosuna alınacak engelli adaylarda ortaöğretim (lise veya lise dengi mesleki veya teknik okul) mezunu olma şartının aranacağı, Başbakanlığın özürlü istihdamına ilişkin genelgesi gereği üst yaş sınırının aranmayacağı ifade edildi.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın engelli personel alımıyla ilgili başvuruda bulunacak adayların, 26 Ekim-9 Kasım 2009 tarihleri arasında illerde belirlenecek başvuru bürolarına yapabileceklerinin belirtildiği genelgede, engelli memur alımıyla ilgili sınavın ise 22 Kasım 2009 günü yapılacağı bildirildi.

Açılacak sınavda başarılı olanlar ise şu illerde görev yapacaklar:

Adana (2), Amasya (2), Ankara (5), Antalya (4), Aydın (3), Balıkesir (4), Çorum (2), Elazığ (3), Erzurum (3), Gaziantep (3), Mersin (5), İstanbul (5), İzmir (5), Kayseri (3), Konya (4), Malatya (2), Samsun (3) ve Yozgat (2)










TRT Sınavla Personel Alacak

Türkiye Radyo -Televizyon Kurumu (TRT), sınavla 180 yeni personel alacak. TRT'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 26 Ekimde başlayacak başvurular, 9 Kasımda sona erecek.

Sınava, kurumumun merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere, 28-29 Haziran 2008 tarihinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'na girmiş olanlar başvurabilecek.

Belirtilen genel ve özel şartları taşıyan adaylar, başvuru işlemlerini TRT'nin internet adresi ''www.trt.net.tr'' üzerinden yapacak. Şahsen veya diğer yollarla yapılanlar ile kurumun 27 Ekim 2008-02 Kasım 2008 tarihleri arasındaki sınavında başarısız olanların başvuruları dikkate alınmayacak.

Sınavla, 10 Stajyer Spiker, 40 Stajyer Muhabir, 60 prodüksiyon hizmetleri ağırlıklı çalışmak üzere Yapım ve Yayın Görevlisi, 15 kurgu ağırlıklı çalışacak Yapım ve Yayın Görevlisi, 15 ses ağırlıklı görev yapacak Yapım ve Yayın Görevlisi, 20 ışık ağırlıklı iş yapacak Yapım ve Yayın Görevlisi ve 20 resim seçici ağırlıklı görevde bulunacak Yapım ve Yayın Görevlisi kadrolarına personel alınacak.

Başvurulara ilişkin ayrıntılı bilgiye TRT'nin ' TRT.ANASAYFA Haber, Televizyon, Radyo, Video, Podcast, Canlı, Spor, Finans, Hava Durumu, Dünya, Ekonomi, Sağlık, Borsa, İMKB, Döviz, Online ' internet adresinden ulaşılabilecek.
21-10-2009
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt