Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

En Sevgiliye Mektubum (1 Kullanıcı)

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
En Sevgiliye Mektubum

Es Selamü Aleyke Ya Rasulallah;
Ben senin ümmetin olma bahtiyarlığına eren, başörtüm nedeniyle eğitimimi dışarıdan devam ettirmek zorunda kalan genç bir kızım.
Ya Rasulallah, beni O Yüce KUR’AN-I KERİM’de Allah-ü Teâlâ’nın farz olarak kıldığı tesettür emrini yerine getirdiğim için okula almıyorlar.
Nasıl ki; cahiliye devrinde insanlar kız çocuklarını doğar doğmaz toprağa gömerek onların geleceklerini doğdukları gün yok ettilerse, şimdi de benim bulunduğum devirde, kız çocuklarını başları örtülü diye okula almayarak onların geleceklerini karartıyorlar.
Ya Rasulallah, benim şu an bulunduğum devir çok kötü. Fitne, fesat, uyuşturucu, fuhuş, işkence,… Kısacası; akla gelebilecek olan ne kadar kötülük varsa, tıpkı senin mücadele verdiğin cahiliye devrindeki gibi almış başını gidiyor. Bu da yetmiyormuş gibi kendini ilahiyatçı sanan sözde âlimler Kur’an-ı Kerim’in ayetlerini işlerine geldiği gibi yorumluyorlar. Daha sonra da bunları sanki Allah’ın diniymiş gibi cahil insanlara sunup, peşlerinden sürüklüyorlar. İnsanlar artık dürüstlükleriyle, ahlaki erdemleriyle değil; yatlarıyla, katlarıyla, paralarıyla tartılıyor ve o derece değer görüyor.

Milyonlarca masum din kardeşlerimizin kanları acımasızca sırf dünya menfaatleri için dökülüyor ve biz buna seyirci kalıyoruz. Her gün televizyonlarda, gazetelerde içimizi kanatan, yüreklerimizi dağlayan haberleri duyduğumuzda vicdanlarımız titresede tesiri çok çabuk geçiyor. Yine yiyiyor, yine içiyor, yine gülüyoruz…

Ya Rasulallah, Veda Hutbe’nde bizlere emanet olarak bıraktığın Kur’an-ı Kerim’in emir ve yasaklarına uyduğumuzda ve sünnetini layıkıyla yerine getirdiğimizde yolumuzu hiç şaşırmayacağımızı söyledin. İnşallah biz de ömrümüzün her vaktinde Kur’an ve sünneti yaşayıp yaşatabilen Allah-ü Teâlâ’nın salih kullarından olabiliriz.
Senin Şefaatine Nail Olmaya Çalışan
Beyza Gül ŞENGÜN

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum selam
Çık ! çık hiradan! çık artık haykır VAR yaradan
(sus yahu ! ne oluyor?)
neler oluyor? güzel şeyler oluyor
'Rabbim sabredenle beraber'' oluyor daha ne ?
Nice kötülükler de gelse Hak çağırıyor
İnsanlar istese de istemese de hep iyilik kazanıyor
Hadi öyleyse, hak eden kazanıyor ...
Kalk ! ey Muhammed s.a.v ümmeti... uyan ey Muhammed s.a.v ümmeti hak çağırıyor
Yüreğim susuyor,kalbim çığlık çıglıga durmuyor ... adını haykırıyor
Heey ! horoz ne dedi biliyormusun? ALLLAAHHH dedi duyuyormusun???
hayvanlar bile haykırırken sen ne duruyorsun?
Susmak kolayda , hak gelince , batıl yok oluyor ...Hak susmuyor , kendini heryerde haykırırken nasıl? nasıl duyulmuyor?
Ya Resul ... çıktı artık mağarasından Allah .cc var diye haykırıyor...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Galiba İNSAN olmak zor zanaat... Allah C.C. ; aşık olan ...seven... sevilen istiyor...Yürek titrek..heyecanlı..üzüntülü...sevinçli olmalı galiba...Büyük aşklar nasıl başlar ?...önce seversin...sonra arzular hep istersin...Acaba kaybeder miyim ?...benden uzaklaşır başkasına yar olur mu ?dersin...kıskanırsın...Sonra sevdiğini haykırır...Hep benim olsun istersin...tam ümitsizliğe düşünce gözyaşı dökünce... idrak edersen ....birde açan bulursan...biraz dikkat her an var seninle senden sana yakın...Kudret eli nerede ?...sende.. yeter ki biraz idrak sonra Kur'an-ı Kerimi okur anlarsın her insan aynı tarzı yaşar değişik örnekle...kudret bu ...hata yapar ..af diler Cennet e yürürsün...neyse İnşallah CEMAL nasip olsun...

Tabi ki Cehenneme de odun gerek....galiba...
Kimden ? işte benim gibi şaşkın dan...
Toparlanmaz san ...olacağın o efendi...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Ya Rabbim C.C. aç kapımı ...gönül kapımı gir içine ...saç NUR unu... SENİN...Muhammed Mustafa A.S. 'ın... Kur'an-ı Kerimin... sonra kapat arkadan... ki
şaşkın en-sonebi bulsun huzur...
İnsanlarla beraber... hep beraber inşallah..
Yol oraya çıkar endişe yok...
dogru yol tek başka yok..
73 fırka ...Sadece biri Fırka-ı NACİYE bu işte başka yok...
Sahibi..Efendisi...
Muhammed Mustafa A.S. başka ...
yok...yoook...
O yol Allah C.C. na çıkar ...başka....yok...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun, yüreğim bir yandı , şimdi ferahlandı
işte ışık, nasıl kalsın karanlık? defolup gitti .. yerini aldı aydınlık
Can olsun, canlara gönüllere ışık saçanlara Selam sana Şems, hz, selam sana Mevlana hz gönlüm hayran bilemez hangisine oldu aşık

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt