Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

en sevdiğin kim??? (1 Kullanıcı)

alisay

Kayıtlı Kullanıcı
bu konu daha önce açıldımı bilmiyorum ama hepimizin hayatında, yaşantısıyla, kişiliğiyle ve icraatlarıyla yer etmiş büyük şahsiyetler vardır. onu bir ayrı sever onunla ilgili daha çok şey biliriz. bu durum hepimiz için geçerli olan değişmez yapı taşlarındandır.
şimdi size soruyorum Adem a.s dan günümüze kadar gelen insanlar içerisinde en çok kimi seviyorsunuz?
1- RESULULLAH s.a.v haricindeki birisi olacak aksi halde herkesin cevabı aynı olur ki olması gerekende budur. amaç O'ndan sonra en çok kimi sevdiğimizi belirtmek.
2- bu konu daha önce açıldıysa geri kapatabilirsiniz:a21:

3- ben en çok hz. EBU BEKR R.A efendimizi seviyorum.

kalemgenç

Kayıtlı Kullanıcı
benim canım hepsine feda olsun.ama h.z. ÖMER' İ biraz fazla seviyorum. tekrar söylüyorum onların hepsine canım feda.

kalemgenç

Kayıtlı Kullanıcı
amin kardeş ağzından bal damlıyor ama biz bu halimizle onların kokusunu bile duysak ne mutlu bize.

cemre42_

Kayıtlı Kullanıcı
cok zor bi soru:a36:
ama hz.Ömer ve Hz. Ali :a03:

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Yüce Rabbimiz Ap ayrı Zaten.....
Peygamberimde Ap ayrı.......
Sonra Tüm Sahabe-i Kiram onlarında içinde.H.z. Ebu Bekir...(r.a.)

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı
Hz Ebubekir AMA..HZ ÖMERİ BİR BAŞKA AŞKLA SEVİYORUM...

kalemgenç

Kayıtlı Kullanıcı
Alisay kardeş müslümanın müslümana yaptığı dua kabul olur.Rabbim sizide cennette h.z. EBUBEKR EFENDİMİZE KOMŞU ETSİN. SELAM VE DUA İLE....

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
hepsini cok seviyorum ama Hz omer ve Hz. hamza onlarin yeri baska kalbimde..:)

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
alisay abi ben en cok hz osman (r.a)ve ebuzer (r.a) efendilerimi cok seviyorum suanki zamanımızdada bediuzzaman muhammed raşit erol mahmut esad coşan hocamın fetullah gülen hocamın yeri bende bambaşkadır.

zarife_76

Kayıtlı Kullanıcı
bu konu daha önce açıldımı bilmiyorum ama hepimizin hayatında, yaşantısıyla, kişiliğiyle ve icraatlarıyla yer etmiş büyük şahsiyetler vardır. onu bir ayrı sever onunla ilgili daha çok şey biliriz. bu durum hepimiz için geçerli olan değişmez yapı taşlarındandır.
şimdi size soruyorum Adem a.s dan günümüze kadar gelen insanlar içerisinde en çok kimi seviyorsunuz?
1- RESULULLAH s.a.v haricindeki birisi olacak aksi halde herkesin cevabı aynı olur ki olması gerekende budur. amaç O'ndan sonra en çok kimi sevdiğimizi belirtmek.
2- bu konu daha önce açıldıysa geri kapatabilirsiniz:a21:

3- ben en çok hz. EBU BEKR R.A efendimizi seviyorum.

selamun aleykum bende Hz.Ebu Bekir

alisay

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim,
hani Rasulullah (s.a.v) "kişi sevdiğiyle beraberdir"buyuruyor ya, inşaALLAH Rabbim de sevgimizi doğrular ve dünyada da ahirette de en sıkıntılı anlarımızda sevdiklerimiz Mevla Teala'nın izniyle elimizden tutar ve bizi kaldırır.

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim,
hani Rasulullah (s.a.v) "kişi sevdiğiyle beraberdir"buyuruyor ya, inşaALLAH Rabbim de sevgimizi doğrular ve dünyada da ahirette de en sıkıntılı anlarımızda sevdiklerimiz Mevla Teala'nın izniyle elimizden tutar ve bizi kaldırır.

amiin alisay abi inşallahu teala

HÜZÜNLE DOLUYUM

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim,

Onlara olan sevgi CENNETE GÖTÜRÜR...ALLAHCC YAR VE YARDIMCIN OLSUN...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt