Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

En sevdiğin isim_? (1 Kullanıcı)

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum arkadaşlar değişiklik olsun bu sefer herkes en sevdiği ismi varsa sebebini yazsın.A.E.O

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Ben başlayayım ozaman en sevdiğim isim MUSAB.

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Allah ğönlüne göre versin cok ğüzel :B

amin çok uzun süredir aklımda olan isimlerdir bunlar...hayrunnisa biliyorsunuz hayırlı kadın demektir...anlamı çok güzel gerçekten...
yusuf talhayı da hz.yusuf ve talha bin ubeydullah 'tan dolayı koymak istiyorum...çok seviyorum çünkü her ikisinide...çocukalrım olursa bu isimleri koyacam inşallahu teala...selamün aleyküm...

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
amin çok uzun süredir aklımda olan isimlerdir bunlar...hayrunnisa biliyorsunuz hayırlı kadın demektir...anlamı çok güzel gerçekten...
yusuf talhayı da hz.yusuf ve talha bin ubeydullah 'tan dolayı koymak istiyorum...çok seviyorum çünkü her ikisinide...çocukalrım olursa bu isimleri koyacam inşallahu teala...selamün aleyküm...
Vealeykumselam İnşallah çocuklarda isimlerine layık olurlar A.E.O

edebiyatçı

Kayıtlı Kullanıcı
Yusuf en sevdiğim isim.yusuf ismini bu kadar sevmemin sebebi ise Nazar Bekiroğlu'nun Yusuf ile züleyha adlı kitabından çok etkilendim ;okuduklarımdan dolayı hayran kaldım yusuf peygambere.
Bir de kız ismi olarak Zişan ismi çok hoşuma gidiyor.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Yusuf en sevdiğim isim.yusuf ismini bu kadar sevmemin sebebi ise Nazar Bekiroğlu'nun Yusuf ile züleyha adlı kitabından çok etkilendim ;okuduklarımdan dolayı hayran kaldım yusuf peygambere.
Bir de kız ismi olarak Zişan ismi çok hoşuma gidiyor.
Selamunaleykum kardeşim şimdilik yusuf ismi önde gercekten bende cok seviyorum yusuf ismini inşallah bu mubarek isimlere layık oluruz Amin.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
KEVSER, kız ismi zaten büyük kızımın adını kevser koydum.AHMET MUHAMMET erkek ismi.inşaallah bir oglum olursa adınıda böyle koyacam.ALLAH herkese hayırlı evlatlar versin.selametle

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
KEVSER, kız ismi zaten büyük kızımın adını kevser koydum.AHMET MUHAMMET erkek ismi.inşaallah bir oglum olursa adınıda böyle koyacam.ALLAH herkese hayırlı evlatlar versin.selametle
Amin abim Allah herkese hayırlı evlatlar versin.İnşallah oglun olur abim bu arada benim adımda AHMET adaş oluruz.:) AEO abim.

*papatyasu

Kayıtlı Kullanıcı
kız ismi melike erkek ismi yunus taha ,kızım ve oğlum olursa ilerde bu isimleri koymak istiyorum inşallah :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt