erciyes1984
Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum arkadaşlar değişiklik olsun bu sefer herkes en sevdiği ismi varsa sebebini yazsın.A.E.O
Selamunaleykum arkadaşlar değişiklik olsun bu sefer herkes en sevdiği ismi varsa sebebini yazsın.A.E.O
Allah ğönlüne göre versin cok ğüzel :Bkız isimlerinde hayrunnisa,erkek isimlerinden yusuf ve talha....
Allah ğönlüne göre versin cok ğüzel :B
Vealeykumselam İnşallah çocuklarda isimlerine layık olurlar A.E.Oamin çok uzun süredir aklımda olan isimlerdir bunlar...hayrunnisa biliyorsunuz hayırlı kadın demektir...anlamı çok güzel gerçekten...
yusuf talhayı da hz.yusuf ve talha bin ubeydullah 'tan dolayı koymak istiyorum...çok seviyorum çünkü her ikisinide...çocukalrım olursa bu isimleri koyacam inşallahu teala...selamün aleyküm...
Vealeykumselam İnşallah çocuklarda isimlerine layık olurlar A.E.O
İnşallah hemşerim Allah gönlüne göre versin.A.E.OBenim sevdiğim erkek ismi Muhammed inşallah evlenirde erkek çocuğum olursa bu ismi koyacağım, kız ismi de Rabia.
Selamunaleykum kardeşim şimdilik yusuf ismi önde gercekten bende cok seviyorum yusuf ismini inşallah bu mubarek isimlere layık oluruz Amin.Yusuf en sevdiğim isim.yusuf ismini bu kadar sevmemin sebebi ise Nazar Bekiroğlu'nun Yusuf ile züleyha adlı kitabından çok etkilendim ;okuduklarımdan dolayı hayran kaldım yusuf peygambere.
Bir de kız ismi olarak Zişan ismi çok hoşuma gidiyor.
Amin abim Allah herkese hayırlı evlatlar versin.İnşallah oglun olur abim bu arada benim adımda AHMET adaş oluruz.KEVSER, kız ismi zaten büyük kızımın adını kevser koydum.AHMET MUHAMMET erkek ismi.inşaallah bir oglum olursa adınıda böyle koyacam.ALLAH herkese hayırlı evlatlar versin.selametle
Amin abim Allah herkese hayırlı evlatlar versin.İnşallah oglun olur abim bu arada benim adımda AHMET adaş oluruz.AEO abim.
23 abim Kayseriden Esselamunaleykum.
Abim bende memnun oldum Allaha emanetsin.Hayırlı günler.aleyna ve aleyküm selam ahmet kardeşim.
memnun oldum.bende fethiyeden.ama aslen karslıyım.selametle.
İnşallah olur Allah gönlüne ğöre versin AEOkız ismi melike erkek ismi yunus taha ,kızım ve oğlum olursa ilerde bu isimleri koymak istiyorum inşallah![]()