Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

En İyi Temizlik Maddesi....HAYRET YAA.. (1 Kullanıcı)

ATA_11

Kayıtlı Kullanıcı
Kolanın zararlı olduğunu biliyorduk.Ama bu kadar zararlı olduğunu tahmin bile edmezdik.
Eğer inanmıyorsanız deneyebilirsiniz

TUVALETİ TEMİZLEMEK İÇİN:
Bir kutu kolayı klozetin içine dökünüz. Bir saat kadar bekleyiniz ve
sifonu çekiniz. Koladaki sitrik asit hela başındaki lekeleri yok
edecektir.
KROM TAMPONLARDAKI PAS LEKELERINI YOK ETMEK İÇİN :
Arabanın tamponunu Coca Cola''ya batırılmış bir sigara paketinin
içindeki alüminyum folyosuyla iyice ovunuz. Tertemiz olacaktır.
AKÜ KUTUP BAŞLARINDA ÇAPAĞI TEMİZLEMEK İÇİN :
Bir kutu kolayı kutup başlarına dokun ve bütün
çapak yok olsun.
PASLANMIŞ BİR CiVATAYI SÖKMEK İÇİN :
Coca-Colaya batırılmış bir bezi bir kaç dakika paslı
cıvatayı
uygulayınız. Bir kaç dakika sonra rahatlıkla dönecek
ve çıkacaktır.
ELBİSENİZDEKİ YAĞ LEKESİNİ ÇIKARMAK İÇİN :
Bir kutu kolayı lekeli giyeceklerin üstüne boşaltın,
Deterjanı
ekleyin ve her zaman yıkadığınız gibi yıkayın. Coca-
cola yağ
lekelerinin yok olmasına yardım edecektir.
Ayrıca ; Araba ön camlarındaki her türlü kuş pisliği yapışan sinekler veya ağaçlardan dökülen toz , polen, yapışkan maddelerin çıkarılmasıen iyi madde COCA COLA + PEPSI ''dir.
* * *
Peki nedir bu Cola''nin bu kadar etkileyici temizliklerde bile kullanılabilmesinin sebebi? Coca-Cola ve Pepsi''nin ortalama pH değeri 3.4 tur. Bu asidi de dişleri ve kemikleri eritmek için yeterlidir. Temizliklerde bu kadar etkili olmasının sebebi budur. Aslına bakarsanız Cola ile dünyada kimsenin tavsiye edemeyeceği KARBONDİOKSİT içiyoruz. Hani şu dışarı atmak için devamlı nefes alıp verdiğimiz, atmak için uğraştığımız KARBONDİOKSİT...!
2001 yılında Delhi Üniversitesinde "kim daha fazla Coca-Cola içecek",diye bir yarışma yapıldığında, sekiz litre Coca-Cola içerek kazanan ve 10 dakika içerisinde herkesin gözü önünde ölen kişinin haberini duymuşsunuzdur . Neden öldü? Çünkü çok fazla karbondioksit almıştı ve kanında yeterli oksijen yoktu.
Başka bir örnek: Kırılmış dişinizi bir şişe Coca Cola''in iine koyun ve 10 gün sonra bakın... Diş 10 günde büyükoranda erir. Halbuki dişler ve kemikler ölümden sonra bile en fazla dayanabilen organlarımızdır ...

B)B)B)B)

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net
RE: En İyi Temizlik Maddesi....HAYRET YAA..

TABİ NE SANDINIZ,BEN NE KADAR UĞRAŞIYORUM ETRAFIMA KOLA İÇMESİNLER DİYE,ANLAMIYOR İNSANLAR,ŞÜKÜR EVDE OĞLUMA BIRAKTIRDIM,AMA HER YERDE VAR VE HALA ANNE BİRAZ İÇSEM DEYİP DURUYOR.ÇOK KATIYIM BU KONUDA.SİZ DE SEVDİKLERİNİZİ UYARIN.ALLAH RAZI OLSUN BU KONUYU PAYLAŞTIĞIN İÇİN.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

ATA_11 yazdı:
Kolanın zararlı olduğunu biliyorduk.Ama bu kadar zararlı olduğunu tahmin bile edmezdik.
Eğer inanmıyorsanız deneyebilirsiniz

TUVALETİ TEMİZLEMEK İÇİN:
Bir kutu kolayı klozetin içine dökünüz. Bir saat kadar bekleyiniz ve
sifonu çekiniz. Koladaki sitrik asit hela başındaki lekeleri yok
edecektir.
KROM TAMPONLARDAKI PAS LEKELERINI YOK ETMEK İÇİN :
Arabanın tamponunu Coca Cola''ya batırılmış bir sigara paketinin
içindeki alüminyum folyosuyla iyice ovunuz. Tertemiz olacaktır.
AKÜ KUTUP BAŞLARINDA ÇAPAĞI TEMİZLEMEK İÇİN :
Bir kutu kolayı kutup başlarına dokun ve bütün
çapak yok olsun.
PASLANMIŞ BİR CiVATAYI SÖKMEK İÇİN :
Coca-Colaya batırılmış bir bezi bir kaç dakika paslı
cıvatayı
uygulayınız. Bir kaç dakika sonra rahatlıkla dönecek
ve çıkacaktır.
ELBİSENİZDEKİ YAĞ LEKESİNİ ÇIKARMAK İÇİN :
Bir kutu kolayı lekeli giyeceklerin üstüne boşaltın,
Deterjanı
ekleyin ve her zaman yıkadığınız gibi yıkayın. Coca-
cola yağ
lekelerinin yok olmasına yardım edecektir.
Ayrıca ; Araba ön camlarındaki her türlü kuş pisliği yapışan sinekler veya ağaçlardan dökülen toz , polen, yapışkan maddelerin çıkarılmasıen iyi madde COCA COLA + PEPSI ''dir.
* * *
Peki nedir bu Cola''nin bu kadar etkileyici temizliklerde bile kullanılabilmesinin sebebi? Coca-Cola ve Pepsi''nin ortalama pH değeri 3.4 tur. Bu asidi de dişleri ve kemikleri eritmek için yeterlidir. Temizliklerde bu kadar etkili olmasının sebebi budur. Aslına bakarsanız Cola ile dünyada kimsenin tavsiye edemeyeceği KARBONDİOKSİT içiyoruz. Hani şu dışarı atmak için devamlı nefes alıp verdiğimiz, atmak için uğraştığımız KARBONDİOKSİT...!
2001 yılında Delhi Üniversitesinde "kim daha fazla Coca-Cola içecek",diye bir yarışma yapıldığında, sekiz litre Coca-Cola içerek kazanan ve 10 dakika içerisinde herkesin gözü önünde ölen kişinin haberini duymuşsunuzdur . Neden öldü? Çünkü çok fazla karbondioksit almıştı ve kanında yeterli oksijen yoktu.
Başka bir örnek: Kırılmış dişinizi bir şişe Coca Cola''in iine koyun ve 10 gün sonra bakın... Diş 10 günde büyükoranda erir. Halbuki dişler ve kemikler ölümden sonra bile en fazla dayanabilen organlarımızdır ...

B)B)B)B)

layığında kullanılması iyi olmuş. :)) güzeldi emeğine sağlıkB)

ATA_11

Kayıtlı Kullanıcı

Avukat yazdı:
TABİ NE SANDINIZ,BEN NE KADAR UĞRAŞIYORUM ETRAFIMA KOLA İÇMESİNLER DİYE,ANLAMIYOR İNSANLAR,ŞÜKÜR EVDE OĞLUMA BIRAKTIRDIM,AMA HER YERDE VAR VE HALA ANNE BİRAZ İÇSEM DEYİP DURUYOR.ÇOK KATIYIM BU KONUDA.SİZ DE SEVDİKLERİNİZİ UYARIN.ALLAH RAZI OLSUN BU KONUYU PAYLAŞTIĞIN İÇİN.

AYNI DERT BENDE DE VAR ARKADAŞ.ÇOCUKLARIM BENİMDE SEVİYOR.YASAKLADIK GÜZELCE ANLATARAK.AMA OKULDA DIŞARIDA BİLMİYORUZ Kİ.YASAKLAR TATLIDIR ÇOCUKLAR İÇİN BİLİRSİNİZ.İŞ YERİMDE BİLE GELEN KONUKLARIM İÇECEK İKRAM EDERKEN KOLA ALIRIM DİYORLAR.BEN ALMIYORUM DEDİĞİMDE GARİPSEYENLER BİLE OLUYOR.NE YAPICAZ BİLMEM Kİ....

neslihantuncel

Kayıtlı Kullanıcı

BU KADARINIDA BİLMİYORDUK.AMA BEN ZATEN KOLAYI SEVMİYORUM :p

AMA ÇOCUKLARA ANLATMAK LAZIM.BİLGİLERİNİZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN...

BATU_BATU

Kayıtlı Kullanıcı

alın benden de bu kadar.aynen nefret ediyorum koladan.asitli tüm ürünlerden.ata kardeş ve arkadaşlar bu konuyu herkezle paylaşıp çözüm bulamazmıyız.çare çare kolaya HAYIR HAYIR HAYIR...

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

zararlı olduğunu biliyodum ama inanın günde en az 2 lt içiyodum sabah kahvaltıyı bile onla yapıyodum ama 3 aydır ağzıma sürmedim evime sokmuyorum tanıdığım kimseye içirmiyorum ailemden hiç kimse bile alamıyo ben sedece müslümanlara yapılan eziyetler yüzünden içmiyorum almamda.

BATU_BATU

Kayıtlı Kullanıcı

sevvalmina yazdı:
zararlı olduğunu biliyodum ama inanın günde en az 2 lt içiyodum sabah kahvaltıyı bile onla yapıyodum ama 3 aydır ağzıma sürmedim evime sokmuyorum tanıdığım kimseye içirmiyorum ailemden hiç kimse bile alamıyo ben sedece müslümanlara yapılan eziyetler yüzünden içmiyorum almamda.

helal size o zaman.bende çok karşıyım msj yollayan avukat kardeş gibi.

serife07

Kayıtlı Kullanıcı

allah razı olsun kardeşim paylaşımın için.

ATA_11

Kayıtlı Kullanıcı

BATU_BATU yazdı:
alın benden de bu kadar.aynen nefret ediyorum koladan.asitli tüm ürünlerden.ata kardeş ve arkadaşlar bu konuyu herkezle paylaşıp çözüm bulamazmıyız.çare çare kolaya HAYIR HAYIR HAYIR...

:):):):):)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt