Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

En Çok Neye Ihtiyacınız Var? (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
En Çok Neye Ihtiyacınız Var?

benim morale ihtiyacım var :gulegule

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
Hafize Ablaciğim Bugün Açtiğim Bir Konu Vardi Sanirim Görmedin O Konuya Rica Etsem Bir Bakarmisin Bize Ayiracak 5 Dakikaniz Var Mi Adli Formun Içinde Moralinizmi Bozuk Konunun Ismi Belki Moral Bulmana Bir Nebze Yardimci Olur Selam Ve Dua Ile

fuzgunm

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.
benimde morele cooook ihtiyacim var. morele, güc kuvvete..
Yüce Rabbim bizi yalniz birakmaz. benim morelim bozuk olunca dini kitaplar dualar okuyup, morelim yine yerine gelmezi icin ugrasiyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun, bizí darda birakmazsin ve hayirli isler yapmamisi nasip etsin ve dogru yoldan ayirmasin.. Amiin.
simdide bi tebbessüm :8;):D:] ve morelimiz insAllah yerine gelir

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.
benimde morele cooook ihtiyacim var. morele, güc kuvvete..
Yüce Rabbim bizi yalniz birakmaz. benim morelim bozuk olunca dini kitaplar dualar okuyup, morelim yine yerine gelmezi icin ugrasiyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun, bizí darda birakmazsin ve hayirli isler yapmamisi nasip etsin ve dogru yoldan ayirmasin.. Amiin.
simdide bi tebbessüm :8;):D:] ve morelimiz insAllah yerine gelir

KARDEŞİM SENDE O KONUYA BİR BAKARMISIN LÜTFEN BENİ YANLIŞ ANLAMAYIN KONUYU BEN AÇTIĞIM İÇİN BU KADAR ISRARCI DEĞİLİM SADECE AZDA OLSA FAYDASI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM
KONUNUN ADI: MORALİNİZ Mİ BOZUK !!!
SELAM VE DUA İLE

fuzgunm

Kayıtlı Kullanıcı
KARDEŞİM SENDE O KONUYA BİR BAKARMISIN LÜTFEN BENİ YANLIŞ ANLAMAYIN KONUYU BEN AÇTIĞIM İÇİN BU KADAR ISRARCI DEĞİLİM SADECE AZDA OLSA FAYDASI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM
KONUNUN ADI: MORALİNİZ Mİ BOZUK !!!
SELAM VE DUA İLE

s.a. canim kardesim baktim bile :) yazdimda biseyler. yok yanlis anlamadim, iyi yaptin. Allah senden bin kat razi olsun konuyu actigin ve bizimle bunu paylastigin icin, gercekten suan kendime geldim. Allah razi olsun, iki cihanda yüzünü güldürsün.

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. canim kardesim baktim bile :) yazdimda biseyler. yok yanlis anlamadim, iyi yaptin. Allah senden bin kat razi olsun konuyu actigin ve bizimle bunu paylastigin icin, gercekten suan kendime geldim. Allah razi olsun, iki cihanda yüzünü güldürsün.

AMİN KARDEŞİM İNŞALLAH MORALİ BOZUK OLAN HERKESE OKUMASINI TAVSİYE EDİYORUM ÇÜNKÜ İŞE YARAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Huzur be anacım huzurum olsun Rabbimden tek isteğim huzur

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt