Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

En Büyük Hırsız (1 Kullanıcı)

garipkalp

Kayıtlı Kullanıcı
---Peygamberimiz (s.a.v) sormuşlar en büyük hırsız kimdir diye O 'da
"En büyük hırsız,kendi namazından çalan kimsedir." buyurdu.

Bir kimse namazından nasıl çalar diye sordular.cevaben
"Namazın rukusunu ve secdesini tam yapmamakla" buyurdu

"ALLAH c.c. rükusu ve secdesi arasında sırtını tam doğrultmayan kulun namazına bakmaz" (Ahmed)

"Rüku ve secdesi arasında sırtı dümdüz olmadıkça ALLAH Teala kulunun namazına değer vermez."(Taberani)

---Eğer böyle tadili erkene riayet etmeden ölürsen kıyamet günü sana benim ümmetimden demezler--- diyor Efendimiz (s.a.v) tadili erkana göre namaz kılmayanlara

DEMEKKİ NAMAZLARIMIZI KILARKEN ACELEYLE KILMICAZ.TADİLİ ERKANA UYCAZ.EĞER UYMAZSAK EFENDİMİZİN (S.A.S) DEDİĞİ GİBİ NAMAZIMIZ TAM OLMAZ KABUL OLMAZ TAVUĞUN YEM YEDİĞİ GİBİ YATIP KALKARIZ.

RÜKU VE SECDELERDE BELİMİZİ YERİNE YERLEŞTİRİP BİRAZ DURMALIYIZ.

imported_ebru_

Kayıtlı Kullanıcı
Paylaşımın için teşekkürler. Bunu daha önce dinlemiştim. Çok ta faydasını gördüm. Daha dikkatli olmaya çalışıyorum. Allah razı olsun.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
SA.FAYDALI BİR PAYLAŞIM.ALLAH RAZI OLSUN.RABBİM LAYIKIYLA NAMAZ KILANLARDAN EYLESİN.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt