selamunaleykum
cok guzel
allah hepımızın kalbını ımanla doldursun ınşaallah
allah hak yoldan ayırmasın
huzurlu olanda daima mutludur demi
S.a. Kardeşim. çok Güzel
Rabbim Hepimizin Kalbini Imamimyla Doldursun. Amin.
Ben Bugun çok Rahatsizim, Vicdanim Sizliyor, Sabah Namazima Kalkamadim, Gece Geç Yatinca Sabah Nevsime Uydum Kalkamadim. Ama çok Rahatsiz Ediyor Bu Beni.
Kardeşim Sana Birşey Soracagim Sabah Namazini Gün Agarincada Kilinabilirmi? Bir Bilgin Varmi.
Selam Ve Dua Ile...
Allaha C.c. Emanet Ol.
selamunaleykum
günaydın.Sabah namazının kazasını sünneti ile birlikte kılmamız gerekiyor.Peki sünneti ve kazayı kılarken nasıl niyetleneceğiz?Yardımcı olursanız sevinirim.
selam ve dua ile
Sünnetini kaza ederken;
"Niyet ettim vaktinde kılamadığım sabah namazının sünnetini kaza etmeye"
Farzını kaza ederken;
"Niyet ettim vaktinde kılamadığım sabah namazının farzını kaza etmeye"...denir...:evet
Allah CC. kusurumuzu affetsin inş.
Selam ve dUA ile...:H
Vicdanen Rahatsız Olmanız, şeytanı öldürür...
Vaktinde Kılınamayan Sabah Namazı Güneş Doğduktan Yaklaşık En Az 45 Dk. Sonra Kaza Edilebilir...yalnız Daha öğle Vakti Girmediğinden, Sabah Namazının Sünneti Ve Farzı Ikisi De Kaza Edilir...:evet
Allah Cc. Kusurlarımızı Affetsin...
Selam Ve Dua Ile...:h
ALLAH razı olsun.
Allah C.c. Her Ikinizdende Razi Olsun. Kardeşim.
Amin.
Selam Ve Dua Ile...
~*~
Selamün Aleyküm Değerli abimiz.
Emeğinize sağlık..Gerçekten de güzel bir söz..Allah c.c razı olsun..İnsan, hayatında hep bir şeyler için imkan arar..Kendisini harekete geçirecek bir kuvvet ister sürekli.. İman dolu bir kalp ise, onu karşılaşacağı tüm engelleri aşması konusunda en büyük rolü oynar, birincil kuvvet teşkil eder..İman var ise, herşeyin imkanı vardır... Asıl ümitsiz olacak olanlar da, iman nimetinden yoksun olanlar veya imanın gücünü, esrarını henüz çözemeyenlerdir.. Allah c.c hepimizi iman hazinesinin farkına varanlardan eylesin, kamil iman nasip etsin inşallah..Rabbimize emanet olunuz. Selam ve Dua ile.
~*~
selamün aleyküm RABBİM CC ümmeti MUHAMMED MUSTAFA SAV bizleride içinde son nefesimizde imanla tam bir imanla ölmeyi nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnn
selamünaleyküm değerli abim ALLAH c.c. razı olsun İNŞALLAH...
emeğinize sağlık güzel bir paylaşım...
RABBİM gaflete düşürmesin cümlemizi İNŞALLAH...
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile İNŞALLAH