Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

en büyük hayaliniz nedir???????????? (1 Kullanıcı)

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar

en büyük hayaliniz nedir ?
az önce iki bayanın loto çıksa şunu yaparım bunu yaparım gibi hayallerini konuşmalarını duydum ... gereksiz hayallerdi .... merak ettim sizin en büyük hayallerinizi

selametle kalın

ZaRiNa/MeDiNe

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam kardeşim..muhakkak ki Rabbimin cennetine girmeye layık olmak Efendimizinle s.a.v bir arada olabilmek ama bu dünya için Mekke ve Medineye gidebilmektir en büyük hayalim..Rabbim nasip eder inşallah cümle Muhammed ümmetine..
Allah c.c emanet olun..
selam ve baki dua ileB)

istikbal

Kayıtlı Kullanıcı
Ve alaykum selam verahmetullahi vebereketuh
Tabi ki hepimizin hayalinde olması gereken yaptığımız ve yapacak olduğumuz işlerde maddi çıkar gözetmemeksizin sadece ve sadece Allah Subhanehü ve Tealanın rızasını kazanmak olmalıdır.

andelib

Kayıtlı Kullanıcı
birtek gayem vardır........
bir kişi imana gelse bana yeter.....
ne para ne başka şeyler....
yarı açta yaşıyabilirim...
insanlardan uzakta yaşıyabilirim ....herşeye katlanabilirim..keşke benimle birlikte bir kişi imana gelse....

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun benim kardeşlerimin zaten maddi amacı olamazdı... HERŞEY ALLAH RIZASI İÇİN............

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt