Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle Rabbim'in sevdiği razı olduğu bir kul olmak bu dünyada ve ahirette hacca gitmek ayrıca şu anda sıkıntıdayım içinde bulunduğum sıkıntıdan kurtulup gönlümün muradının olmasını yaşamıma bir düzen yön vermesini Allah'ın tez zamanda selametime çıkmayı nasip etsin hayırlı bir çıkış kapısı açsın inşallah cümlemizin Rabbim yardımcısı olsun bizlerinde inşallah hayırlısıyla.Amin
benim en büyük hayalim islami şartlara uygun bir evlat yetiştirmek bir aile kurmak.........sonrada cennet gitmek.rabbim hepinizin duasını kabul eder ve hayallerinizi gerçek kılar
En Büyük Hayalim Karşima Beni çok Sevecek Benim De çok Sevebileceğim Birinin çikip Evlenmemiz Hayirli Bi Yuva Kurup Bi Bebeğimizin Olmasi Vede Namazlarimi Huşu Işinde Kilabilmek Istiyorum
en büyük halayi eğil ama içtendua ile istediğim tek şey hayatımı kuranı keime ygun en güzel şekilde sağlıklı mutlu ve iman dou yşaak.ve rabbim beni hiçkimeye muhtaç etmesin.ne gereğindençok mal para ne de eni muhtaç edecek kadar az versin.
S.A. ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR RABBİMİN EMİRLERİNE UYMAK VE BİZE EMANET OLARAK VERDİĞİ İKİ OĞLUMU O'NA LAYIK KULLAR OLARAK YETİŞTİRMEK SELAM VE DUA İLE....:H