Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bid'at pislikten fenadır.Pislik iplik gibi akan su ile temizlenir.Bid'at ise kolaylıkla temizlenmez.
Bir Alim ki Hazret-i Rasullullahın vekilidir.Resullullah'a layık olmayan hiç alime layık olur mu?Kuran'ı okumak anlatmak varken ilahi,şiir okunur mu?Şiir okudugunuzda Kuran daralıyor,niçin? ''O mecliste ben okunsaydım ben tanınmış benim şerefim,kıymetim bilinmiş olacaktı insanlar beni okumaya ve benimle amel etmeye rağbet edeceklerdi.''demiş oluyor. Kuran'ı kerim'i böyle gücendirmeye razı mısınız?