Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

EMEGE SAYGI LÜTFEN .... (3 Kullanıcı)

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı
SEVGİLİ KARDEŞLERİM LÜTFEN BAKTINIZ FORMLARA KÜÇÜK DE OLSA SİZDE DÜŞÜNCELERİNZİ EKLEYİN HEP BERABER BUNLARIN ÜZERİNDE SOHBET EDELİM
ATLAYIP BAŞKA BİR FORMA BAKIP ORDAN BAŞKASINA GEÇMEYELİM DİKKAT EDİYORUM EĞER 100 TANE İZLEME VARSA 15 TANESİNDEN CEVAP GELMİŞ BENİMKİSİ MİSAL ... AMA LÜTFEN EMEGE SAYGI .... BENDE KİMSENİN KALBİ KIRILSIN İSTEMEM ... HAKKINIZI HELAL EDİN... DUA İLEB)B)B)B)

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
RE: EMEGE SAYGI LÜTFEN ....

S.A...ALLAH C.C. RAZI OLSUN...ELİMDEN GELDİĞİ KADAR...OKUDUĞUM FORMLARA NAÇİZANE YORUM YAZIYORUM...HAKKINIZI HELAL EDİN...ALLAH C.C. EMANET OLUN....SELAM VE DUA İLE...B)B)B)

[marq]B)B)B)HAYIRLI CUMALARB)B)B)[/marq]

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM BEN DİĞER KARDEŞLERİMİNDE BU ŞEKİLDE DAVRANMASINI RİCA EDİYORUM LÜTFEN....B)B)B)

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

ÖNCELİKLE FORM AÇTIĞINIZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN..ELİNİZE,EMEĞİNİZE,YÜREĞİNİZE SAĞLIK..BEN ELİMDEN GELDİĞİ KADAR CEVAP YAZMAYA ÇALIŞIYORUM AMA KİMSEYİ DE ZORLAYAMAYIZKİ CEVAP YAZSIN DİYE DİMİ..ÇÜNKÜ İNSANLARIN İŞİ OLABİLİR,PATRONU VARDIR BENİM GİBİ:):)
ALLAH RAZI OLSUN SİZDE HAKKINIZI HELAL EDİNB)B)

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

TABİKİDE ÖYLE KARDEŞİM BİZ HEPSİNE İLLAKİ YAZIN DEMİYORUZ BAKACAK KADAR VAKİT VARSA BİR İKİ KELİMEDEN NE ÇIKAR YİNE YAZMAK İSTEMEYEN YADA YAZAMAYACAK DURUMDA OLMAYAN YAZMASIN AMA BENİM DEMEK İSTEDİĞİM BİR ŞEYLERİ PAYLAŞALIM O KONU ÜZERİNDE BİRBİRİMİZE BİLGİLERİMİZİ AKTARALIM BAKIP GEÇMEYELİM HEM EMEĞE SAYGI HEMDE BİLGİ ALIŞVERİŞİ...B)B)B)B)

beynelmilel

Kayıtlı Kullanıcı

Bu konunun açıldığı iyi oldu.Ben kendi hakkımda bir şeyler söyleyeyim.Bu siteye yaklaşık olarak 10 gündür giriyorum.Yorum yapmaktan biraz çekiniyorum.Onun yerine okuduğumu ve beğendiğimi anlatmak amaçlı gül gönderiyorum.Ben hazır bu yazıları yazarken bizlerle güzel güzel konuları paylaşanlardan Allah razı olsun diyorum.Bu siteden öğreneceğim çok şey var ve ben sadece izleyici olarak katılıyorum.Tekrar emeği geçenlerden Allah razı olsun,çok sağolsunlar.Saygılarımla...!!!B)

derya_derya

Kayıtlı Kullanıcı

YAPILLAN ŞÖYLE BİŞİ VAR.MESELA HİKAYE İÇİN ARKA ARKAYA YENİ FORUMLAR AÇILIYO.FORUMLAR ÇOĞALINCA AYNI KONULAR İÇİN FARKLI FORUMLAR AÇILINCA HALİYLE Bİ TANESİNE YORUM YAZAN İKİNCİSİNE YAZAMIYOR.FORUM AÇANLARINDA DAHA DİKKATLİ OLMASI GEREK DİYORUM BEN.B)

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

MAVI HÜZÜN SANA KATILIYORUM.BENDE OKUDUKLARIMA CEVAP YAZIYORUM BENDE CALISIYORUM.BAZEN ÖYLE YOGUN OLUYO KI BURASI KONU BA$LIGINI OKUYUP MERAK EDIYOSUN OKUYOSUN FAKAT YAZMAYA VAKIT KALMIYO.FAKAT BEN SENIN YAZILARINI TAKIP EDIYORUM.HAKKINI HELAL ETB)B)

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

EVET DERYA KARDEŞİM HAKLISIN BEN KENDİ ADIMA CEVAP VEREYİM ACABA BU BEĞENİLMEDİ YADA ŞU DA GÜZEL BUNUDA PAYLAŞAYIM DÜŞÜNCESİYLE OLSA GEREK AMA HEM SİZİN DEDİĞİNİZE DİKKATE ALALIM HEMDE YİNELEYEYİM EMEGE SAYGI LÜTFEN BURDA NİYETİMİZ KİMSEYİ KIRMAK DEİLDİR ...SELAMETLE...

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

SAOLASIN BEYNELMİNEL KARDEŞİM BUDA HOŞ Bİ DAVRANIŞ GÜL GÖNDERMEK ALLAH RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE...

beynelmilel

Kayıtlı Kullanıcı

B)Allah hepimizden razı olsun,yar ve yardımcımız olsunB)

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

HELAL OLSUN KARDEŞİM ....DÜŞÜNCELERİN İÇİN TEŞEKÜR EDERİM...

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

AMİN BEYHELMİNEL KARDEŞİMMM

erdal

Kayıtlı Kullanıcı

S.A..

YORUM YAZMAYA ÇALIŞIYORUM..

AMA BAZEN İŞLER ÖYLE YOĞUN OLUYOR Kİ YAZAMIYORUM HAKKINIZI HELAL EDİN ...

SELAMETLE...

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

A.S SİZ HAKKINIZI HELAL EDİN KARDEŞİM LÜTFEN KENDİNİZİ ZOR BIRAKACAK ŞEKİLDE DEİL SADECE MÜSAİT OLAN KARDEŞLERİM İÇİN SESLENDİM ... ALLAH RAZI OLSUN...

sisam

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm haklısınız kısada olsa yorum yapalım biteşekkür emeğinize sağlık allaha emanet olunB)

emine364

Kayıtlı Kullanıcı

s.a
evet bazen insan forumda konu açtığı zaman kişilerden gelecek yorumları merak ediyor kendi adıma söyleyim ben merak ediyorum arkadaşlar gerçi pek konu açmıyorum ama.
neyse en azından emeine teşekkür ederek o arkadaşımız mutlu edebiliriz diye düşünüyorum
Hayırlı cumalar

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı

S.A
Dogru bencede "emege Saygi" ;)

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

DÜŞÜNCELERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM...B)A.E.O.

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleyküm kardeşim
Doğru çok haklısınız Fakat oyle bir zaman geliyor ki yoğun oluyorum ve hiç yorum yazmadan diğer başka forumlara bakıyorum.Rabbim sizlerden razı olsun inşAllah yeni yeni Çok seyler Öğrendim FOrum açan Tüm kardeşlerimizden.A.e.oB)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt