Malzemeler:
1 cay bardagi sivi yag
2 yemek kasigi margarin
3 yemek kasigi yogurt
1 adet yumurta
1 paket kabartma tozu
aldigi kadar un
Ic malzeme:
4 adet elma
1 su bardagi seker
1 su bardagi iri cekilmis ceviz ici
1 cay kasigi tarcin
Üzeri icin:
1 adet yumurta sarisi
Yapilisi:
Tüm malzemeden yumusak bir hamaur hazirlanir. hazirlanan hamur dinlenmeye birakilir.Bu sirada ic malzeme hazirlanir.
Elmalar soyulur ve rendelenir.Rendelenen elmalar bir tencereye konur ve üzerine seker ilave edilerek cok az pisirilir.Atesten alinan elmalara ceviz ve tarcin ilave edilir.
Hamura istenilen sekil verilir.Ücgen seklinde hazirlanir ve ay sekli verilir.Üzerine yumurta sarisi sürülür 180 derecede pisirilir
1 cay bardagi sivi yag
2 yemek kasigi margarin
3 yemek kasigi yogurt
1 adet yumurta
1 paket kabartma tozu
aldigi kadar un
Ic malzeme:
4 adet elma
1 su bardagi seker
1 su bardagi iri cekilmis ceviz ici
1 cay kasigi tarcin
Üzeri icin:
1 adet yumurta sarisi
Yapilisi:
Tüm malzemeden yumusak bir hamaur hazirlanir. hazirlanan hamur dinlenmeye birakilir.Bu sirada ic malzeme hazirlanir.
Elmalar soyulur ve rendelenir.Rendelenen elmalar bir tencereye konur ve üzerine seker ilave edilerek cok az pisirilir.Atesten alinan elmalara ceviz ve tarcin ilave edilir.
Hamura istenilen sekil verilir.Ücgen seklinde hazirlanir ve ay sekli verilir.Üzerine yumurta sarisi sürülür 180 derecede pisirilir