Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Elimzdeki Mucize (1 Kullanıcı)

anahro

Kayıtlı Kullanıcı
--------------------------------------------------------------------------------

Elimizdeki mucize
Kur’an’ı Azimüşşan.
Resulden tebliğ bize
Kur’an’ı Azimüşşan.

İlk haliyle korunan
Çok yazılan, okunan
Tümü ezber olunan
Kur’an’ı Azimüşşan.

Gerçek sevgiye laik
Üstün övgüye laik.
Sonsuz saygıya laik
Kur’an’ı Azimüşşan.

İlim, irfan kitabı
Dünya, ahiret hitabı.
Bir harfe on sevabı
Kur’an’ı Azimüşşan.

Sözlerin en güzeli
Müminlerin ameli
Okur Orhan’ın dili,
Kur’an’ı Azimüşşan.

Orhan Afacan

acem_kizi

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm abi.teşekkür ediyorum. görür görmez hatırladım sizi, sanalvadide bir çok paylaşımlar yaptınız :))

anahro

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum selam ACEM KIZIM.Yaklaşık 300 şiirim eski olanlar var Yeni şiirlerimi çok az internete giriyorum.Ama her sitede sizin gibi tanıdıkarla karşılaşıyorm.Mesal bir başka sitede genç bir karedeşim.daha doğrusu oğlum diyebileceğim bir gençlikteki GÖRMEDEN İMAN ETTİM şiirimi bana suprız yaparak alıntı yapmış.ilginize tşk.

acem_kizi

Kayıtlı Kullanıcı
maşallah abim maşallah :)) Allah (c.c) yolunuzu açık etsin inşallah. kaleminize kuvvet olsun ki siz böyle güzel şiirler yazasınız biz de severek okuyalım ;)

anahro

Kayıtlı Kullanıcı
Ayrıca MUTLULUK SÖZ VERDİ şiirimi TSM hicaz şarkı olarak internette dinleye bilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt