Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Elimi Tut Sevgili. Hiç Bırakmayacakmış Gibi... (1 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan Goldenrose
  • Başlangıç tarihi
G

Goldenrose

Ondan başka kimse dokunmamalı sana. Ondan başka kimse elini tutmamalı.
Bir çift el...
O ellere sadece o dokunmalı. Ondan başkası değil.
Evliliğinizin üstünden yıllar geçsede, yıllar sonra senin elini tuttuğunda sanki ilk tutmuşçasına sevinmeli ve bir çocuk gibi neşelenmeli...
Helaline dokundurduğun o ellere, ilk onun dokunduğu o ellere yıllar sonra o tekrar dokunduğunda ilk dokunmuşçasına gülümsemeli.
Yatağında yattığın, bir ömrü paylaştığın ve hiç bırakmayacak gibi ellerini tutan o sevgili şimdi tekrar tutuyor seni. Hiç bırakmayacak gibi..

Elimi Tut Sevgili... Hiç Bırakmayacak Gibi...

imported_berrak_

Yasaklı Kullanıcı
Günümüz kızlarına yazılmış güzel bir yazı canım. Şimdi ki nesil o erkek arkadaş senin o erkek arkadaş benim derken haramı helalle karışıtırır hale gelmişler. Bunlara nitelik güzel bir yazı yazmışsın canım. ellerine sağlık

G

Goldenrose

Günümüz kızlarına yazılmış güzel bir yazı canım. Şimdi ki nesil o erkek arkadaş senin o erkek arkadaş benim derken haramı helalle karışıtırır hale gelmişler. Bunlara nitelik güzel bir yazı yazmışsın canım. ellerine sağlık

haklısın berrak ablacım. bu nedenden dolayı böyle bir yazı paylaşmayı uygun buldum. beğendiğine çok sevindim.

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
eline sağlık canım benim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt