Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

elif şafak kimdir??? (1 Kullanıcı)

efra

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm arkadaşlar.
Elif Şafak nasıl bir yazar bilen varsa beni aydınlatabilir mi.
görüşü fikirleri yaşam tarzı...
ben araştırdım internetten biraz ama pek iç açıcı şeyler bulamadım.
bilen varsa aydınlatabilir mi?
merak sebebim son kitabı (aşk) ta Şems ve Mevlana dan bahsediyormuş tasavvuftan falan.
bir ön araştırma için bilgilerinize başvurmak istedim.
yardıncı olursanız sevinirim........

btl.bkts

Kayıtlı Kullanıcı
ben yazarın o kitabını okudum çok beendim çok etkilendim başarılı bi eser olmuş..
bundan sonra baba ve piç adlı eserini okumak istiorum o yüsden küçük bi araştırma yaptım ben de senin gibi internet üzerinden.. haklısın çok iç açıcı şeyler yok benim de hoşuma gitmedi. üstelik kitapta etkilendiğim bazı bölümlerden şüphe duymaya başladım ama hepimiz iradesi gelişmiş insanlarız, yaş itibariyle, benim nacizane görüşüm yazarların görüşlerini ayrı tutup eseri okuduktan sonra eserden almamız gerekeni alabilmek.. ama yine de konu hakkında geniş bilgi sahibi arkadaşlar bizlerle de paylaşırsa ii olur :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt