Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Elhamdülillah... (1 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan tevbekarım
  • Başlangıç tarihi
T

tevbekarım

Esselamün aleyküm dua ailem
geçen yıl bugün beni sizinle tanıştıran dualarınızdan nasiplendiren RabbiRahimime sonsuz hamdu senalar olsun..bazı sağlık sorunları nedeniyle yazmaya çok vaktim olmasada gönlüm hep sizlerle sizde bu aciz kardeşinizi dualarınızda unutmayın inşaallah...selam ve dua ile....

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamün aleyküm dua ailem
geçen yıl bugün beni sizinle tanıştıran dualarınızdan nasiplendiren RabbiRahimime sonsuz hamdu senalar olsun..bazı sağlık sorunları nedeniyle yazmaya çok vaktim olmasada gönlüm hep sizlerle sizde bu aciz kardeşinizi dualarınızda unutmayın inşaallah...selam ve dua ile....

Rabbim inş daha nice hayırlı yılları nasip eylesin abicim inş.. (Abicim dedim ama kusuruma bakmayın ablamızsanız da :a03:)

Allah razı olsun sizden, ve bu mesajı yazan o güzel gönlünüze göre versin şu hayatta herşeyi inş.. İnş sağlığınıza tez zamanda hayırlısıyla kavuşursunuz.. Siz de selam ve dua ile kalın inş..

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam ablam...
1. senenizi tebrik ederim..Birlikte nice senelere...

T

tevbekarım

Ahmet ve çeşmi bülbül kardeşim Cenab Mevla sizden ve tüm ailemizden razı ve hoşnut olsun Habibine komşu olmayı nasip etsin.Allah u Teala ya emanet olun selam ve dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt