Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

elgok-awdar_34-abdülbaki kardeşlerimin dikkatine... (1 Kullanıcı)

_zehra_

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim benim sıkıntılarımdan kurtulabilmeme vesile olabilmek için başlattığm hatim kampanyasına katılmıştınız.cüzlerin son okunma tarihi 30 aralıktı sizlerden okudum cevabını henüz alamadım.eğer okuduysanız bu forma yada diğer forma(benim için birşey yaparmısınız formuna) bi msj atarsanız çok sevinirim.nasipse bu cuma duasını yapmak istiyorum.ALLAHa emanet olun.selam ve dua ile...

_zehra_

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşlerim Hala Bi Bilgi Yok Mu?

_zehra_

Kayıtlı Kullanıcı
Bu Msj Neden Yerine Ulaşmiyor Yaaa:(

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm zehra kardşeim bence bu cüzler tekrar okusnsun...zamanı çoktan geçti ben bugün okuyamıyorum okusam inan okurdum....eğer tekrar okutmayı düşünürsen yarındna itibaren sana yardımcı olurum allaha emanet ol...

_zehra_

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam Kardeşim.kaç Gündür Cevap Bekliyorum Ama Bu Kardeşlerimiz Siteye Girmiyor Galiba Cuma Gününe Duasini Yapmak Istiyordum Bu Cüzleri Tekrar Okumak Doğru Olur Galiba Yardimci Olursaniz Sevinirim.okuyan Okumaya Herkezden Allah Razi Olsun.selam Ve Dua Ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt