Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Efendimiz hürmetine (1 Kullanıcı)

esraisra

Kayıtlı Kullanıcı
Eyy kardeşlerim dün bir cemaat evinde sohbet dinledim we duyduklarım beni çok etkiledi

örneğin: Bir ağac war we sırf efendmiz bir konu üzerine ağaç bile benim sözüme itaat eder we gelir dedğinde o cansız ağac yerinden kalkar we efendimize gelir....

Ne güzeldir ki efendimize kulluk etmek fakat biz insanlar ise bir sünnet bir güzel hadis uygulamayı bilmiyorum gercekten yazık yazık........

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun paylaşım için

o yolda ilerlemeye çalışalım örnegin bol bol kitap okumaya çalışıyorum ben hiç bişey yapamıyosn kendi kendini geliştirmeye çalış çalışalım.

Dun ablam bizdeydı oturup sohbet ettik baya konuştuk nerden ögrendn bu güzel knuarı dedi okudugum kıtabı eline verdım ve hemen kendiside amaya karar verdi sanada tavsıye ederim
Aşkın gözyaşları serisini oku bence ben devam ettirmeye çaışıyorum
yazarı Sinan Yağmur

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt