Eğer bir gün Peygamber Efendimiz ziyaretimize gelse yanlızca bir kaç günlügüne aniden çalsa kapımızı merak ediyorum ne yapacağımızı. Biliyorum ama :böylesine şerefli bir konuğa açacagımızı en güzel odamızı.Ona sunacağız tüm yemeklerin en güzelini ve iyisini olacağını.....ve inandırmaya çalışacagız O nu evimizde görüyor olmaktan mutluluk duyacagımızı..... Gerçekten evimizde O na hizmet etmekten alacağımız hazzı.. Fakat söyleyelim Efendimiz evimize doğru gelirken gördüğümüzde O nu kapıdamı karşılamayamı koşacagız yoksa O nu içeri almadan önce aceleyle bazı dergileri gazeteleri çarçabuk saklayıp yerine Kuran mı koyacagız:?......Peki hala amerikan filmlerini seyredecegiz televizyonda:?yada kapatmayamı koşacagız aceleyle hemence içeri girmesine müsade edecekmiyiz yoksa teleşla Ne yapıyım ben diyerek sağ solamı koşturacağız?... merak ediyorum?Eğer Peygamber Efendimiz bir kaç günlüğüne bizlerle yaşasa sizlerle yaşasa devam edecekmiyiz her zaman yaptığımız şeyleri?ailede sohbetler eski halini koruyacakmı hiç yüzünü asmadan oflayıp poflamadan her vakit namazımızı kılacakmıyız?yada sabah namazı için erkenden fılayacakmıyız yatagımızdan:? yada gideceğiniz heryere götürürmüydünüz yada tanıştırırmıydınız en samimi arkadaşınızla yoksa bunların hiç bilmemesinimi isterdiniz:? Efendimizin ziyareti bitene dek? şimdi söyleyelim açık yüreklilikle O nun kalmasınımı istersiniz sonsuza dek birlikte:?Yoksa rahat bir nefesmi alacaksınız ziyareti bitip gittiginde:?Gerçekten bilmek ilgi çekici olabilir değilmi?.... BİLMEK VE DÜŞÜNMEK eğer bir gün PEYGAMBER EFENDİMİZ ziyaretimize gelse ne yapacağımız şeyleri? bunu cidden oturup bir düşünelim ........................ Allahım bize o hep yanıbaşımızdaymış gibi yaşatsın inşallah sizlerle paylaşmak istedim arkadaşalr umarım begenirsiniz...