Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Edeple Gelen,lütufla Gider (1 Kullanıcı)

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Adamın biri her zaman "Allah Allah" diye zikreder bu zikirden dolayı ağzı bal yemiş gibi tatlanırdı.Bir gün şeytan gelip:

"Ne durmadan Allah Allah deyip duruyorsun. Bunca zamandır Allah demene karşılık bir kerecik olsun Allah(c.c) " lebbeyk kulum" dedimi sana. Daha ne zamana kadar Allah deyip duracaksın?" dedi.

Bunun üzerine adam utandı sıkıldı zikri bıraktı. Gönlü kırılmış bir halde yattı uyudu. Rüyasında Hz. Hızır'ı gördü. Hızır ona: "Neden yaptığın güzel işi terkettin "Allah Allah" diye zikretmeyi bıraktın?" dedi.

Adam: "Yaptığım onca zikre karşılık verilmedi. "lebbeyk-buyur" sesi gelmedi. Kapıdan kovulmaktan korktum." cevabını verince...

Bunun üzerine Hz. Hızır dedi ki:

"Senin Allah demen, Allah'ın (c.c.) lebbeyk-buyur kulum demesidir. Allah(c.c.) isminin zikrini herkese nasip eder mi, bunu sana nasip etmesi az şey mi?"

~ ~ ~

BİLESİNİZ Kİ KALPLER

YANLIZ ALLAH'I (C.C.) ANMAKLA HUZUR BULUR..

-alıntı-

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
bilesiniz Ki Kalpler

Yanliz Allah'i (c.c.) Anmakla Huzur Bulur..

Rabbim Razi Olsun Kardeşim....

A.e.ol.dua Ile....

@ebruli

Kayıtlı Kullanıcı

"Senin Allah demen, Allah'ın (c.c.) lebbeyk-buyur kulum demesidir. Allah(c.c.) isminin zikrini herkese nasip eder mi, bunu sana nasip etmesi az şey mi?"

YUCE RABBIM KALBIMIZI VE DILIMIZI SENI ANMAKTAN GERI KOYMA!!!

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com

YUCE RABBIM KALBIMIZI VE DILIMIZI SENI ANMAKTAN GERI KOYMA!!!

amin...amin...amin...
selam ve dua ile...

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Adamın biri her zaman "Allah Allah" diye zikreder bu zikirden dolayı ağzı bal yemiş gibi tatlanırdı.Bir gün şeytan gelip:

"Ne durmadan Allah Allah deyip duruyorsun. Bunca zamandır Allah demene karşılık bir kerecik olsun Allah(c.c) " lebbeyk kulum" dedimi sana. Daha ne zamana kadar Allah deyip duracaksın?" dedi.

Bunun üzerine adam utandı sıkıldı zikri bıraktı. Gönlü kırılmış bir halde yattı uyudu. Rüyasında Hz. Hızır'ı gördü. Hızır ona: "Neden yaptığın güzel işi terkettin "Allah Allah" diye zikretmeyi bıraktın?" dedi.

Adam: "Yaptığım onca zikre karşılık verilmedi. "lebbeyk-buyur" sesi gelmedi. Kapıdan kovulmaktan korktum." cevabını verince...

~ ~ ~

BİLESİNİZ Kİ KALPLER

-alıntı-
EsSelamunAleyküm ;

"Allah(CC)'ım bize zikrin-şükrün-ibadetin için yardım et.."

Bu nasip oluşun "Hidayet" nuruyla başlayan Rabbi yakınlığın "Zikir" le kesintisiz sürmesini,dilimizden-kalbimizden eksilmemesini.. yardımıyla bizlere İhsan etmesini diliyorum..

Allah(CC) razı olsun..Elinize-emeğinize sağlık...
Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
EsSelamunAleyküm ;

"Allah(CC)'ım bize zikrin-şükrün-ibadetin için yardım et.."

Bu nasip oluşun "Hidayet" nuruyla başlayan Rabbi yakınlığın "Zikir" le kesintisiz sürmesini,dilimizden-kalbimizden eksilmemesini.. yardımıyla bizlere İhsan etmesini diliyorum..

Allah(CC) razı olsun..Elinize-emeğinize sağlık...
Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
aleykümselam...Talip abi duanıza AMİN...RABBİMİZE yakınlığımız dilimizden ,kalbimizden eksilmesin İNŞALLAH...ALLAH c.c. emanet olun...
ALLAH c.c. cümlemizden razı olsun...selam ve dua ile... :T

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm, emeğinize sağlık..Çok güzeldi paylaşımınız..Nice insanlar var ki, Rablerini anma, zikretme nimetinden ve güzelliğinden habersiz gafletteler..Demek ki Rabbimizi hatırlamak, O'na dua etmek bile, başlı başına emsalsiz bir lütuf, çok büyük bir nimet..Ve O'nu anmış olmanın kalplere verdiği sükunet ve mutmainlik insana dünyada verilecek en güzel hediye olsa gerek..Kalplerimizdeki nidaların, her atışında gerçek sahibini anması duasıyla..Allah c.c razı olsun..Selam ve dua ile.

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
BİLESİNİZ Kİ KALPLER

Selamun aleykum kardesim Allah c.c. razi olsun.Emeginize saglik :TAllah c.c. ye emanetsin.

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim
ellerine yüreğine saglık çok güzel hikayeydi rabbim razı olsun
rabimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
BİLESİNİZ Kİ KALPLER

Selamun aleykum kardesim Allah c.c. razi olsun.Emeginize saglik :TAllah c.c. ye emanetsin.

aleykümselam...kardeşim ALLAH c.c. cümlemizden razı olsun...ben teşekkürederim...
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...

|_GüLüM_|

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun.. Kalblerimizi zikirle temizleyip, paklandiralim.. selametle

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Selamün Aleyküm, emeğinize sağlık..Çok güzeldi paylaşımınız..Nice insanlar var ki, Rablerini anma, zikretme nimetinden ve güzelliğinden habersiz gafletteler..Demek ki Rabbimizi hatırlamak, O'na dua etmek bile, başlı başına emsalsiz bir lütuf, çok büyük bir nimet..Ve O'nu anmış olmanın kalplere verdiği sükunet ve mutmainlik insana dünyada verilecek en güzel hediye olsa gerek..Kalplerimizdeki nidaların, her atışında gerçek sahibini anması duasıyla..Allah c.c razı olsun..Selam ve dua ile.

aleykümselam...kardeşim teşekkürederim cümlemizden ALLAH c.c. razı olsun...duanıza AMİN ...RABBİMİZE yakınlığımız dilimizden kalbimizden eksilmesin...İNŞALLAH...gaflete kapılmaktan(kapılanlardan) korusunALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
selamun aleykum kardeşim
ellerine yüreğine saglık çok güzel hikayeydi rabbim razı olsun
rabimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile

aleykümselam kardeşim teşekkürederim...
ALLAH c.c. cümlemizden razı olsun...İNŞALLAH...
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...

amina

Kayıtlı Kullanıcı
Bilesiniz Ki Kalpler

Yanliz Allah'i (c.c.) Anmakla Huzur Bulur...

EMİNTU BİLLAH

ALLLAH razı olsun güzel bi paylaşım olmuş ellerinize sağlık
vesseelam

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun müthiş bir yazı. Şeytan öyle sinsidir işte. İnsanı yoldan çıkarmasını çok iyi bilir. Her türlü kötülüğü yaptırır. Şeytana en büyük ceza onun söylediklerine kulak asmamaktır. Allah'a emanet olun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt