Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

**düş sebepsiz olsaydı** (1 Kullanıcı)

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı
İnsan her zaman bir olmuyor içinizden geldiği gibi dua edebilirsiniz kimsenin sizi kırmasına tepki göstermesine izin vermeyin kimsenin birbirini kırması ön yargıyla yaklaşması gerekmiyor bazı kişiler vardır kendilerinde bu hakkı gören ama kimsede bu hak yoktur herşeyi Rabbim bilir bizleri hesaba çekecek affedecek...Hiç kimseye maldan mülkten etiketten mevkiden lüks hayattan kime fayda var acaba? Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile.

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.
RABBİM RAZI OLSUN.
Size yerden göklere kadar hak veriyorum.ama zaman öyle bir zamanki dost diye sıgındıgınz şeytan çıkıyor.iyilik ettiginizden kötülük görüyorsunuz.
sizin ALLAH için yaptıgınız başkalarına tuhaf geliyor.onlara kendimi ifade edemiyorum.yahut anlamak istemiyorlar.benim durumum şuna benziyor.RABBİM sanki beni ıssız çöllere salıyor.sanki dünya başıma yıkılmış gibi oluyom.elim ayagım dolaşıyor.
bir garib oluyorum onlarca insanın içinde.sanki okyanusta tek başına kalmış bir balık gibi.ne yapacagımı ne edecegimi bilemiyorum.
RABBİMİ ararım .orada burada.hani beni tekrara bagrına basan ana gibi beni tekrara bagrına bassın diye.kulum desin gönlümü alsın diye.göz yaşlarımı silsin diye.ararım RABBİMİ ara dururrum.işte böyle kardeşim benim halimde.böyle olunca kendimi mezarlıga atıyorum.kendi mezarımı zaten ayırtmışım.mezarımınbaşına oturuyom,kendi halimi düşünüyom.ve aglıyom.bu köyde bazen alay konusu oluyor.ama artık kimseyi umursadıgım filan yok,kim ne derse desin diyorum.
kafanı agrıttım hakkını helal et.selametle.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt