Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

DÜnyanin İsmİ En Zor SÖylenen GÖlÜ! (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Nipmuck Kızılderililerinin yaşadığı Orta Amerika'da bulunan bir gölün 45 harften oluşan ismini telaffuz etmek neredeyse imkansız. Şimdi derin bir nefes alın ve bir çırpıda okumaya çalışın bakalım becerebilecek misiniz.? gölün adı

"CHARGOGGAGOGGMANCHAUGGAGOGGCHAUBUNAGUNGAMAUGG "

Bu gölün yerel dildeki anlamı ise "Sen kendi tarafında, ben kendi tarafımda balık avlayalım, ortada kimse avlanmasın."
user_offline.gif

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
Maşallah demek istiyorum yani.
Acaba bu ismi koyarken ne kadar zaman düşündüler acaba :K
Sağolasın Hafize anne bilgilendirdiğin için :H
Selam ve dua ile.

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Onun bi soyleme tarzi vardir ya, bukadar zor olamaz selamlar

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
s.a biz nasıl ki türkçeyi rahatlıla konuşa biliyorsak o isimi koyanalr da bence rahatlıkla koymauşalrdır vre rahatlıkla söylüyorlardır......selametle....

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
Nipmuck Kızılderililerinin yaşadığı Orta Amerika'da bulunan bir gölün 45 harften oluşan ismini telaffuz etmek neredeyse imkansız. Şimdi derin bir nefes alın ve bir çırpıda okumaya çalışın bakalım becerebilecek misiniz.? gölün adı

Bu gölün yerel dildeki anlamı ise "Sen kendi tarafında, ben kendi tarafımda balık avlayalım, ortada kimse avlanmasın."
user_offline.gif
gerçekten zor,zor okudum ama ordaki insanlar bunu kolay okuyolardır biz bu dili bilmediğimiz için bize bu kadar zor geliyo okumak.nasılc biz şemsi paşa pasajında sesi büzüşesiceleri kolay okuyabiliyosak ve gölün ismini okumada zorluk çekiyosak onlarda bizim bu deyimimzi okumada zorluk çekiceklerdir

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

biz şemsi paşa pasajında sesi büzüşesiceleri kolay okuyabiliyosak

Vallahi onu hiç diyemedim yaa dilim bi hoş oldu :D

Allah güldürsün sizi emi :)

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı

okumaya cesaret edemedim hafize teyzem kusura bakma... bu ne biçim göl ismi :K:K:K:H

subat

Kayıtlı Kullanıcı

user_offline.gif

allah razı olsun heralde göl ismi kadar uzun değildir.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Benimde En Kolay Söylediğim Bu Yoğurdu Sarimaklasakdami Saklasak Sözü Rahmetli Babama Söylerdim Nasil Istersen öyle Sakla Derdi :K

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt