Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dünyanın En Şanslı Erkeği (1 Kullanıcı)

hamdolsun_2001

Kayıtlı Kullanıcı
Öncelikle Mesajımı dikkate alıp okuduğun için hepinize çok teşekkür ederim.
Ben 32 yaşında 2 çocuk sahibi bir insanım. Evet gerçekten bir insanım. Her zaman sorduğum soru şudur" insan doğduk ama olabildik mi?" Ben bu sorunun her zaman cevabını kendi kendime evet ben insan doğdum ve insan olacağım diye düşündüm. Hep iyi bir insan olmak istedim.Karşıma her ne kadar kötü olumsuz şeylerde çıksa hiç insanlığımdan ödün vermedim.İnsanlar hep hayatta yükselişler ve düşüşler yaşar bende şimdi düşüş yaşamaktayım. Hayatta 14 yaşından itibaren hep çalıştım her işi namusumla emeğimle yaptım.Çaresizlik nedir bilir misin bilmiyorum ama ben şuan çok çaresiz bir şekilde bu mesajı yazıyor olmanın acısını yaşıyorum içimde. Bundan 5 ay öncesie kadar iyi bir iş iyi bir çevrem ve lüks değil fakat kendi yağımda kavrulan iyi bir yaşıntım vardı , sonrasında ticaretle uğraştığım için alacaklarımı alamadım,birkaç sahte çek verdiler karşıma hep adi kötü insanlar çıktı,benimde ticarette bazı hatalarım oldu tabiki ve işlerimi alt üst ettiler yinede olsun düzelir ben yaparım ben bunun üstesiden gelirim dedim ta ki 1,5 yaşındaki oğlum hastalanıncaya kadar :( İnsanın hayatında evladından daha öncelikli daha üstün ne olabilir ki? Benim içinde öyleydi ve her şeyimi bırakıp dünyalar tatlısı oğlum iyileşsin diye o hastane senin bu hastane benim dolandım durdum.Onun hastanedeki her bakışı beni öldürüyordu içimi çok ama çok yakıyordu.Oğlum Allahıma çok şükür şimdi daha önceki durumundan iyi.Oğlumu iyileştirdim ama ticaret yaptığım insanlara zarar verdim alacaklarımı alamadım bunun için borçlarımı ödeyemedim iş yerimdeki herşeyim gitti,arabam gitti ticari itibarım bitti bankalarda kredilerim bitti,ev kiralarımı yatıramadığım için şuan evimede gidemiyorum gitsemde elektriğim suyum doğalgazım kapalı oğlum sürekli makinayla ilaç alması gerektiği için elektiriği olan bir evde kalmamız gerekiyordu ablamlarda kalıyorum. Şuan gidecek bir evimiz yiyecek ekmek paramız oğlumuza bez mama paramız hatta hamile olan eşimi doktora götürecek param bile yok anlayacağınız bir insanın en dip noktasındayım Allah kimseyi bu duruma düşürmesin dostumuda,düşmanımıda.İçerisinde bulunduğum durum çok ama çok kötü.Bunu sizlere neden anlatıyorum siz siz olun gerçek bir melek olun ve eşinizin her zaman yanında olun.Hani evlenirken bir söz veriyorsunuz yaa iyi günde kötü günde diye bunu sadece söylemde tutmayın.Siz insanlığınızdan Melekliğinizden ödün vermeyin bu yazdıklarım harfiyen doğru daha yazmadığım çok şey var eğer erkeğiniz benim düştüğüm duruma düşerse bir eş olarak önce siz ona sahip çıkın destek olun eğer ondan desteğinizi azıcık olsun çekerseniz emin olun bütün sorunlardan daha büyük acı verir ona.Eşim bir erkeğin başına gelebilecek en güzel en iyi eş. Ona yaşattıklarıma hiç gocunmadı hep sen düzeltirsin sen yaparsın ben sana inanıyorum diye güç vermeye çalışıyor. Şimdi ona her baktığımda içim çok yansada,içimden ben dünyanın en şanslı erkeğiyim diyorum.Bu yazdıklarım geçmiş yada bir hikaye değil inanın şuan yani 12.01.2012 tarihinde yaşadığım şeyler. Sadece kimseye dökemediğim içimdekileri dökmek istedim ve dökerkende sizler birazcık düşünün istedim. Mesajımı dikkate aldığınız için tekrar teşekkür ederim .

aslihanin

Kayıtlı Kullanıcı
oğlunuza acil şifalar diliyorum..allah yar ve yardımcınız olsun.yazdıklarınızı okuyunca eşimin işten atıldığı ve kızımızla beş kuruşsuz kaldığımız günler aklıma geldi.rabbim öyle yollar açtı ki bize.şimdi ikimizde memuruz okuduk.hemde evliyken..borç harç..bi tane motorumuz vardı bebekle ona biner giderdik..şimdi çok şükür rabbime..allahım hamdolsun dedikçe veriyor..2 çocuğumuz var şimdi 3. yolda allah izin verirse..birbirinize sımsıkı sarıldıktan sonra allahın izniyle her zorluğu atlatacağııza eminim allahın izniyle..yeterki allaha hamd edin sıkı sıkı sarılın birbirinize.allah yardımcınız olsun..70.000 kelime i tevhid okumanızı tavsiye ederim..ben kızıma okuyorum şimdi..allahın izniyle herşey düzelir

iyiniyet

Kayıtlı Kullanıcı
Selam hamdolsun_2001 Kardesim

Cok üzücü bir olay.Gecmis olsun.Bizimle yasadiklarina paylasdigin icin Allah razi olsun.Buda senin/sizin bir imtihaniniz.Özellikle yavrunun durumuna üzüldüm.Allah aldigi tedavilerden ve gittigi Doktorlardan sifa versin.Size büyük sabir ve kolaylik versin.
Bu noktayi geldin ama dünyanin en güzel esine sahipsin ve sen bir erkek olarak bunu fark ettin.
Her olayin arkasinda bir hikmet vardir,sen bunu gördün.Allah bu görmeyi her erkeye nasip eylesin.

Insallah Allah size tez vakitte Peygamberimiz Hz.Muhammedin hürmetine hayirli bir kapi acar.

Zor durumdasiniz,size elimden geldigince destek etmek isterim.

Dualarimdasiniz

hamdolsun_2001

Kayıtlı Kullanıcı
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun sizlerden umarım şuan benim içerisinde bulunduğum duruma düşmez ve her zaman iyi günleriniz olur Allah ın izniyle. Dualarınız ve temennileriniz yeterli çok saolun.

gozyasi

Kayıtlı Kullanıcı
Öncelikle gecmis olsun hamdolsun_2001 abi. Size abi demek geldi icimden esiniz hakkinda düsünceleriniz ve cabaniz beni cok duygulandirdi..Bende sizin cok sanli oldunuzu düsünüyorum ama esinizde sizin kadar sanli. bu zamanda malesef cok kisi biraz maddi zorluk yasayinca ya evin hanimi esini terk ediyor veya tek basina ayakda kalmak daha kolay oldu düsündü icin evin beyi ailesini terk ediyor. Siz ama cok sanlisiniz yuvanizi kötü zamanda koruya biliyorsunuz. Iyi zamanda evliklik yürütmek kolay. zor olan ve olmasi gereken kötü zamanda hastalikda ve maddi darlikda evlili yürütebilmek. Önemli olan sizin yuvanizi herzaman kuruya bilmeniz. beraber herseyin üstesinden gelirsiniz insallah. Rabbim saglik versin allah izniyle insallah maddi zorlukdan cikarsiniz. Esiniz ve aileniz icin gösterdiniz caba esiniz icin cok güzel birsey. Rabbim yar ver yardimciniz olsun. Dualarimiz sizlerle.

hamdolsun_2001

Kayıtlı Kullanıcı
Allah sizdende razı olsun sevgili kardeşim çok sağol duaların için.

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Çok geçmiş olsun kardeşim.Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.Rabbim kuluna çekemeyeceğinden fazla dert vermezmiş.Şükrederek dua ederek bunları atlatacaksınız inşallah.Olmuyor diye ümitsizliğe düşmayin ebedi hayatta bizi ne güzel şeyler bekliyor onlara nail olmak nasip olur inşallah.

SHAHADAT

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.shahadat.net

RABB'im Acil Şifalar versin. Rahmet-i Mevasından hepize yagdırsın.
sitemizde Yasin-i Şerif okuyan kardeşlerimiz var sizin içinde Okurlar.

RABB'im e dualarınızı yagdırım yagdırınkı rahmetınden sızlerıde mahrum bırakmasın.

VesSelam..

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum kardeşim,
Geçmiş olsun,Allah Yar ve Yardımcınız olsun,tez zamanda hayır kapılarını açsın,yavrunuza tez zamanda acil şifalar versin.
Allahın izni ile yavrunuz için 1000 Ya Şafi,aileniz için 1.000 Ya Rezzak okuyacağım.
Selam ve Dua ile

hamdolsun_2001

Kayıtlı Kullanıcı
.Allah'ım cümlenizden binlerce kez razı olsun hepinizin gönlüne göre versin böyle güzel insanların var oluşu beni çok mutlu ediyor.

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Konuyu açarken hiç boyle bı konu karşıma çıkacagını dugunmemıstım
Aksıne nikiniz dıkkatımı çekmıştı 2001 ( 2001 senesınde çok zorluklar yaşadık helekı babam ve annem )

Rabbım yar ve yardımcınız olsun
size 180 es semı okuyorum dualarımdasınız....

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Agabey ne yazacagim bilemedim, gozlerim dolu dolu...
Oyle esler gordum ki, suan da sahit oluyorum ki, esleri dusunce ustlerine yuk olmaktan baska birsey yapamiyorlar.
Bu acilarla, dertlerle sevinin! Cunku Allah, sizin o zorluklari gecebileceginizi, o guce sahip oldgunuzu biliyorda bunlari veriyor. Hep soylerim "Allah'in hediyesidir cile" ve siz Allah'a siginip, Abden Sekura olan peygamberden bir parca olabilirsiniz.
Dualarimda oncelik tum Muslumanlarla birlikte sizin insaAllah..
Dayanin, Rabbim size cok yakin..

SHAHADAT

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.shahadat.net

SELAMUN ALEYKUM;

Sıkıntılar, günahlara kefarettir..

Allahü teâlâ, her şeyi bir sebeple yaratmaktadır. İnsan da, bu sebebi kullanıp, o şeye kavuşur. Ayrıca bu dünyayı, imtihan yeri olarak yaratmıştır. Burada nimetlerin yanı sıra sıkıntılar da vardır.
Hadis-i şerifte;
(Şüphe edilen altını, ateşle muayene ettikleri gibi, Allahü teâlâ, insanları dert ve bela ile imtihan eder. Bazısı, bela ateşinden halis olarak çıkar. Bazısı da, bozuk olarak çıkar) buyurulmuştur.

Dertler, sıkıntılar, insana acı gelse de, bunlar iman edenler için, günahlarının affına sebep olmaktadır.
---------------
Zaten Peygamber efendimiz; (Ümmetimin azabı dünyada verilir) buyurmuştur.
---------------

Yani Resulullah efendimiz, dünyada ümmetimin arasında olan fitneler, sıkıntılar, günahlarının dökülmesine sebep olur buyurmaktadırlar.

_semra_

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbım herseyden once tum bebklerle bırlıkte şifa bekleyen oglunuza şifa versın sız gercekten sanslısınız eger eşim benım destekcım dıyebılıyorsanz malum bu yuzyılda pekte destekcı degl esler bırbırlerıne
Rana kardesımınde dedıgı gıbı konu baslıgını gorunce boyle bı konu beklemıyodum ama 22 yasındayım yasım ve tecrubem sızınkınden tabıkı az
ınanın evladımın rahatsızlanması dısında sızın kı kadar zor donemlerden gectık aılemle annem de babamın hep yanındaydı ıyıkıde oyleydı sımdı hersey yolunda hamdolsun ınsALLAH sızın zor gunlerınızde gecıcektır hayırlı gecelr

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

Allah yardımcınız olsun,inşallah tez zamanda sıkıntılarınızdan kurtulup feraha çıkarsınız..

zaferözan

Kayıtlı Kullanıcı
Şükürler olsun sevgili kardeşim tanrıya şükürler.Tabii tanrı değince aklımıza gelen önemli bence? eger tanrı aklımıza gelınce korku ve utangaçlık geliyorsa bızde utanç ve korku içindeyiz demektir Eğer tanrı denıldımı aşk,merhamet,şefkat anlıyorsak bızde bu vasıflardan oldukça var anlamına gelır.Allah herkezi bu vasıflı kılsın inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt