Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

dünyalık elde etmek için ayetleri kullanmak (1 Kullanıcı)

saatsiz

Kayıtlı Kullanıcı
biliyorum başlık çok ağır oldu...

bir soru sormak için üye oldum...

öğretmenim... alanım olmadığı halde deneme sınavları için din kültürü sorusu yazmam istenildi... bu işin karşılığında para kazanacağım...

sorum şu: para kazanmak gayesiyle dinimizle ilgili sorular yazacağım... bu sorularda ayetlerden örnekler de vermeyi düşündüm... böyle bir durumda kazandığım paranın hükmü ne olur?

not: soruyu diyanete de sorabilirdim ama adamların durumu benden farklı değil :)

saygılar.

susuzyaz

Kayıtlı Kullanıcı
Sana görev verilmiş, para için olsun, ne olursa olsun senin görevin.
Şöyle düşünün vaizler ne iş yaparlar. İmamlar sadece dini öğretmek için mi bu işi yapıyorlar.

Dinimizle alakalı güzel sorular yazarsan, soru ile birlikte çocuklara dini bilgiler aşılamak maksadını güdersen bişey olmaz.

yamanni

Kayıtlı Kullanıcı
hocam siz ayetleri yazsaniz da yazmasaniz da o parayi alacaksiniz degil mi?
Aslinda o ayetleri yazip cocuklara tefsirleriyle beraber anlatiniz da bir grup ogrenci bari ayetleri akilli uslu ogrensin.Ama bu ayetler sonra ayaklar altinda dolasacaksa yazmayin.(saygisizlik olmasin)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt