Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dün Afyon Karahisarda Şehit Düşen Mehmetciklerimiz için Fatiha lütfen.... (1 Kullanıcı)

hakyolu007

Kayıtlı Kullanıcı
Afyonkarahisar’da cephanelikteki patlamada şehit düşen askerlerimiz için Fatiha lütfen

Fatiha Sûresi ve Anlamı

Bismillahirrahmanirrahim.

Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în, İhdinessırâtel müstâkim. Sırâtellezîne en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.

Fatiha Sûresinin Anlamı (Manası)

« Hamd, âlemlerin Rabbi, merhametli olan, merhamet eden ve Din Günü'nün sahibi olan Allah'a mahsustur. (Allahım!)
Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz. Bizi doğru yola, nimete erdirdiğin kimselerin, gazaba uğramayanların, sapmayanların yoluna eriştir. »

Rabbim kabuletsin mekanlarını cennet eylesin Allah Rahmet eylesin...amin

AcizBirKul.

Kayıtlı Kullanıcı
Fatiha Sûresi ve Anlamı

Bismillahirrahmanirrahim.

Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în, İhdinessırâtel müstâkim. Sırâtellezîne en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.

Fatiha Sûresinin Anlamı (Manası)

« Hamd, âlemlerin Rabbi, merhametli olan, merhamet eden ve Din Günü'nün sahibi olan Allah'a mahsustur. (Allahım!)
Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz. Bizi doğru yola, nimete erdirdiğin kimselerin, gazaba uğramayanların, sapmayanların yoluna eriştir. »

Rabbim kabuletsin mekanlarını cennet eylesin Allah Rahmet eylesin...amin :(

merve_talat

Kayıtlı Kullanıcı
okudum allahım kabul etsin inşaallah allahım yakınlarına sabırlar versin inşaallah

yakais

Yasaklı Kullanıcı
10 ihlas 1 fatiha...amin...

mir_erhan

Moderator
Fatiha ve Yasin okudum...
Rabbim Ulaştırsın.. Acılı Ailelere sabır versin...amin

Hüzünlü

Kayıtlı Kullanıcı
Okudum. Allah kabul etsin inşallah.

ibra

Kayıtlı Kullanıcı