Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

dularınızı eksik etmeyin.. (1 Kullanıcı)

ferit_pilsen

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm abilerim ablalarım..ben daha 17 yaşımdayım..nisanda allah kısmet ederse eniştemle umreye gideceğim. ama eniştemin çalıştığı yerin patronlarımı artık her kimse Çin'e gitme olasılıkları varmış,eğer giderlerse bizim umre işi yatar. ama ben umreye gitmeyi çok istiyorum sık sık kabeyi rüyamda görüyorum..dua edin nisanda giderim inşallah..hepinizin ellerinden öpüyorum..

tevbekar

Kayıtlı Kullanıcı
RE: dularınızı eksik etmeyin..

inşallah Rabbimin izni ile istediğiniz tarihde gidersiniz... ama bence gidemezsenizde çok üzülmeyin mutlaka bunda da bir hikmet vardır... ne mutlu size ki bu genç yaşınızda o mübarek toprakları görme fırsatını yakalamışsınız... inşallah o mübarek topraklarda bizler içinde dua edersiniz...

B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

B)ayy ne güzel kardeşim. inşallah bizlerede o kutsal toprakları görmek nasip eder cenabı mevlam. inşallah gidersiniz kardeşim. sizler gibi küçük yaşta böyle oraları görmek için can atan kardeşlerime çok imreniyyorum. genelde biliyorsunuz sizin yaşınızdakiler çok farklı istekler peşinde.. rabbim hepimize hidayet versin. a.e.oB)

ferit_pilsen

Kayıtlı Kullanıcı

çok teşekkür ederim dualarınız için...sizin ve bezim dualarımız sayesinde 4 nisanda gidiyorum inşallah..........çok heycanlıyım..

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

ÇOK SEVİNDİM KARDEŞİM NE GÜZEL :) BİZLER İÇİNDE DUA ET OLUR MU ALLAH'A EMANET OL B)

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM...
UMARIM HERŞEY İSTEDİĞİN GİBİ İLERLER...B)

ferit_pilsen

Kayıtlı Kullanıcı

gittim geldim allahın izniyle..çok güzeldi oralar.. inanın sizler içinde dua ettim...

efsude

Kayıtlı Kullanıcı

selamunaleykum
sevgılı kardesım rabbım hakkınızda hayırlısını nasıp etsın muhakkakkı umre zıyaretı yapmak ınsanlar ıcın hayırlıdır fakat eger olmazsada cok uzulmeyın herseyın bır zamanı vardır belkıde olmaz ıse ılerıde gıtmenız sızın orada yapacagınız hayır ve ıbadetlerınız acısından daha hayırlı daha makbul olacktır ama dılerım yınede su an gıtmenız hayrılı ıse bızım ıcınde o topraklara ayak basar dularınızda bızlerıde eksık etmezsınız ınsallah.
selam ve dua ıle...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt