Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Düğün Çorbası II (1 Kullanıcı)

réyhæn

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
7 Ağu 2008
Mesajlar
231
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
30
Yarım kilo gerdan kuzu eti
1.5 litre su
Yarım su bardağı un
Yarım su bardağı su
Yarım limon suyu
100 gr margarin
Tuz, kırmızıbiber

Kuzu etini 1.5 litre suda biraz tuz ilave ederek haşlayın.
Su kaynarken üzerinde oluşan köpüğü delikli kepçe ile alıp atın.
Daha sonra bu etleri haşladığınız sudan çıkartıp parçalayın.
Eti haşladığınız suyu bir süzgeç yardımı ile süzün ve bu suyu tekrar ateşe koyun (su azsa üzerine su ilave edin).
Yarım su bardağı su ile yarım su bardağı unu karıştırıp kaynamakta olan et suyuna karıştırarak ekleyin.
Tuzunu ilave edip 5-10 dakika daha pişirin.
Küçük parçalara ayırdığınız eti çorbaya ilave edin.
İçine yarım limon suyunu sıkın.
Bir tavada 100 gr margarin kızdırıp kırmızıbiberi ilave ederek ateşten alın.
Çorbanın üzerine gezdirerek servis yapın.

:a27:
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt