Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Esselamü Aleyküm kardeşler,uzun zamandır manevi gelgitler yaşıyorum.Aslında çok zor bi dönem geçiriyorum.İbadetlerim ve inancımla ilgili.Bu kadarını ifade edebiliyorum ancak.Dualarınızı bekliyorum.Teşekkürler.Allaha emanet kalın.
aleykümselam kardeşim....ALLAH cc yolunuzda sabit kılsın daim etsin...iyi insanlar ile karşılaştırsın..ALLAH cc yar ve yardımcınız olsun..selam ve dua ile kalın selametle kardeşim...
allah yardımcın olsun kardeşim umudunu yitirme rabbim o kadar büyük ve sonsuzdurki eminin sana yardım edecektir unutma her şerde bir hayır vardır sağlıcakla a.e.o:evet